Berichtinformatie

  • Geplaatst op: 26.04.2016
  • Type:
  • Categorie: Clubnieuws
  • Fotoalbum:
  • Video:

Koninklijke onderscheiding voor Wim van den Boogaard

Tijdens de jaarlijkse lintjesregen heeft Wim van den Boogaard een koninklijke onderscheiding mogen ontvangen voor al zijn werkzaamheden voor diverse verenigingen waaronder onze vereniging. Onze felicitaties gaan uit naar Wim en zijn vrouw Mieke voor deze blijk van waardering en de inzet van Wim voor onze vereniging.

 

Decorandus: de heer W.F.T. (Wim) van den Boogaard (63)
Onderscheiding: Lid in de Orde van Oranje-Nassau
Locatie onderscheiding: Laverhof, locatie Mgr. Bekkershuis
Beschrijving bijzondere verdiensten:
1969 - heden
Vrijwilliger bij de voetbalvereniging SV Avanti '31. Betrokkene was actief als jeugdtrainer en seniorencoach. Daarnaast haalde hij de totoformulieren op. Thans is hij nog actief als jeugdcoach.
1969 - heden
Vrijwilliger bij de Wielervereniging Schijndel. Betrokkene ondersteunt diverse wielerevenementen o.a. middels het op- en afbouwen van de finish, het plaatsen van dranghekken en het ophangen van sponsoruitingen. Daarnaast is hij actief als vlagger bij gevaarlijke punten tijdens het veldrijden en wegwedstrijden. Tevens is hij actief als verkeersregelaar.
1979 - 2008
Vrijwilliger bij de EHBO-vereniging Schijndel. Betrokkene was o.a. actief bij diverse sportevenementen als hulpverlener. Daarnaast was hij lotuslid en bezorgde hij het verenigingsblad. Tevens was hij actief als collectant en in de fondsenwerving.
2000 - heden
Vrijwilliger bij het verzorgingstehuis Mgr. Bekkershuis van Stichting Laverhof. Betrokkene ondersteunt het inpakken van sinterklaas- en kerstcadeaus. Daarnaast ondersteunt hij de personeelsactiviteiten en is hij actief als barman tijdens de biljartavond. Tevens verzorgt hij tijdens de carnaval een optreden voor de bewoners.
• Betrokkene was tevens vrijwilliger bij de parochie van Onze Lieve Vrouwe Rozenkrans te Schijndel o.a. als akoliet, bij het kerkblad en bij de kerkbalans.