De Club van 100 van Wielervereniging Schijndel

Nu we bijna het nieuwe trainingsparkoers en clubgebouw aan de Leemputweg in gebruik gaan nemen wordt het tijd om een Club van 100 op te richten.

Wat is de Club van 100?
De Club van 100 is een groep mensen die de Wielersport een warm hart toedraagt. De Club van 100 is gekoppeld aan Wielervereniging Schijndel, maar legt geen verantwoording af aan de officiële organen binnen de vereniging.
Anders gezegd, het is een zelfstandige en exclusieve groep, die bovendien toegankelijk is voor iedereen die ouder is dan 18 jaar, ongeacht zijn of haar interesse in de wielersport.
De Club van 100 is een vorm van sponsoring waarbij het voor particulieren mogelijk is de club financieel te ondersteunen.
De financiële middelen worden beheerd en geadministreerd door de penningmeester van Wielervereniging Schijndel.

Wat kost het om lid te worden van de Club van 100?
De kosten bedragen natuurlijk €100 per jaar. Van dit bedrag gaat 75 % naar de clubkas van Wielervereniging Schijndel. De resterende 25% gaat naar de kas van de leden van de club van 100.

Wat krijg je ervoor terug?
- Een vermelding op het ‘Club van 100’ bord dat een prominente plaats zal krijgen in het clubgebouw.
- Een jaarlijks uitje waarvoor 25 % van de inleg wordt ingezet. Het uitje is alleen toegankelijk voor de leden van de Club van 100. Als je niet mee kunt of wilt, dan gaat uw geld naar de clubkas van Wielervereniging Schijndel.
- De leden van de Club van 100 komen jaarlijks 1 maal bij elkaar voor een korte vergadering, waarbij we elkaar ontmoeten en waar een commissie wordt gekozen die het uitje gaat organiseren.

Waarom lid worden van de Club van 100?
Het geld dat door de leden van de Club van 100 wordt binnengebracht, wordt zorgvuldig besteed. Je levert op deze manier een bijdrage aan de ontwikkeling van de wielersport in Schijndel en omgeving.

Hoe kunt u lid worden van de Club van 100?
Door het aanmeldingsformulier, welke je hier kan downloaden, op te sturen naar ‘clubvan100@wvschijndel.nl’. De penningmeester zal dan de €100 van uw rekening afschrijven d.m.v. een incasso. Je ontvangt zo snel mogelijk een certificaat van deelname zodat je weet dat je bij de Club van 100 hoort. Het lidmaatschap is voor 1 jaar en wordt automatisch verlengd, behalve als je het lidmaatschap voor 1 december opzegt. Als je lid van de Club van 100 wilt blijven hoef je dus niets te doen, je bent dan automatisch weer lid.

 

Dus; vraag alle vaders, moeders, opa’s, oma’s, ooms, tantes, buren, collega’s, vrienden en kennissen om lid te worden van de Club van 100 van Wielervereniging Schijndel. Het moet de gezelligste club van Schijndel worden.

 

Voorlopige kartrekker van de Club van 100 is Ine de Kort.