Berichtinformatie

  • Geplaatst op: 12.12.2015
  • Type: Veldrijden
  • Categorie: Jeugd
  • Fotoalbum:
  • Video:

Moergestel

Op zaterdag 12 december werd de jaarlijkse jeugdveldrit te Moergestel verreden. Hier de uitslagen:

Cat. 3: 12. Niels Hanegraaf
Cat. 4: 9. Ed Uptegrove; 14. Chris Kisters
Cat. 6: 3. Jordi van Heijst; 23. Bailey Groenendaal; 37. Luke Leus
Cat. 7: 16. Stijn Hanegraaf

De ondergrond was nat, de lucht dreigend, maar het bleef droog tijdens de jeugdveldrit van Moergestel op zaterdag 12 december 2015.

In de wedstrijd voor categorie 3 deed Niels Hanegraaf zijn uiterste best om na een mindere start nog wat plekken te winnen. De trap, waar categorie 3 normaal gesproken omheen mag rijden, nam hij elke keer uitstekend. Hij eindigde uiteindelijk op de 12e plaats. Bij categorie 4 moest Ed Uptegrove weer eens achteraan starten, maar al vrij snel reed hij de top 10 binnen. Na een mooi gevecht met een sterk meisje, moest hij zich toch gewonnen geven: een mooie 9e plek! Ook in categorie 4 wist Chris Kisters na de start nog wat plekken op te schuiven en zo op de 14e plaats te eindigen.

Bij categorie 6 weer een podiumplaats voor Jordi van Heijst: dit keer werd hij 3e. Nadat hij flink wat kopwerk had verricht, kon hij zijn 2 medekoplopers net niet meer volgen. Bailey Groenendaal deed het weer uitstekend en werd 23e. Luke Leus was er ook van de partij, hij reed de wedstrijd goed uit en werd 37e. In de wedstrijd voor categorie 7 voelde Stijn Hanegraaf zich niet super. In de loop van de wedstrijd moest hij wat plaatsen prijsgeven, hij werd uiteindelijk 16e.