Berichtinformatie

  • Geplaatst op: 17.09.2024
  • Type: Algemeen
  • Categorie: Clubnieuws
  • Fotoalbum:
  • Video:

Inschrijving pubquiz voor leden geopend

Op zaterdag 23 november zal ons clubhuis worden omgetoverd tot wielercafé en wordt er voor de leden van WV Schijndel de tweede editie van de pubquiz georganiseerd, waarbij iedereen zijn wielerkennis flink op de proef zal worden gesteld. Deze editie wordt er een pubquiz georganiseerd voor jeugdleden (van 17:00 uur tot 19:00 uur) en voor senioren (start om 19:30 uur). 

In verschillende rondes komen diverse categorieën aan bod, waaruit zal blijken welke leden over de beste wielerkennis beschikken.

Inschrijving is open voor alle leden van WV Schijndel. Jeugdleden kunnen inschrijven in teams van 2 of 3 óf als individu (waarbij je wordt ingedeeld in een team). Senioren kunnen inschrijven in teams van 3 of 4 leden óf als individu (waarbij je wordt ingedeeld in een team). De kosten per persoon bedragen €5, inclusief twee drankjes en versnaperingen. Jeugdleden krijgen tussen de rondes frietjes en een snack.

Let op: Omdat in het clubhuis plaats is voor een beperkt aantal teams, dien je je op tijd in te schrijven, want vol = vol! Inschrijven kan via de link in de agenda op onze website.