Berichtinformatie

  • Geplaatst op: 05.08.2023
  • Type: Algemeen
  • Categorie: Vrouwen
  • Fotoalbum:
  • Video:

Gezocht: Ploegleider(s) voor WV Schijndel dames development team

WV Schijndel is de laatste jaren een van de toonaangevende wielerclubs in Nederland in het dameswielrennen. Veel rensters hebben via onze wielerclub de stap gemaakt naar het professionele niveau. Als development team rijden we nationale en internationale wedstrijden. We hebben de missie om rensters te helpen in hun droom.
Als ploegleider ben je verantwoordelijk voor een team met talentvolle wielrensters in de leeftijd van 18 tot 25 jaar.
We zijn op zoek naar een ploegleider/ster die verantwoordelijk is voor het gehele team en het een uitdaging vindt om te helpen aan talentontwikkeling van rensters. Je rol als ploegleider is een leidinggevende rol binnen de afdeling topsport. Het ontwikkelen en implementeren van de topsportmentaliteit is daarbinnen een belangrijke taak. Als ploegleider ben je (mede) verantwoordelijk voor het leiden van het team én uitvoeren van verschillende taken binnen het team, zoals bijvoorbeeld het begeleiden van rensters naar en in de wedstrijden, geven van wintertrainingen en organiseren van bijeenkomsten.
We zoeken naar een persoon met leidinggevende vaardigheden of naar personen die dat willen leren.
Heb jij onderstaande vaardigheden dan ben jij misschien wel de juiste persoon om dit team te leiden of te assisteren.

- Affiniteit met de wielersport
- Te beschikken over opleiding ploegleider (KNWU) of bereid zijn deze opleiding te volgen (is een voorwaarde voor een ploegleiderslicentie)
- Ervaring is een pré
- Bij voorkeur woonachtig in Zuid-Nederland
- Beschikbaar op een groot aantal zaterdagen en zondagen (in overleg met andere ploegleiders)
- VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) is een vereiste

Heb jij interesse om bij een van de toonaangevende wielerverenigingen van Nederland aan de slag te gaan? Mail dan naar dames-u23@wvschijndel.nl