Berichtinformatie

  • Geplaatst op: 24.07.2022
  • Type: Weg
  • Categorie: Jeugd
  • Fotoalbum:
  • Video:

Clubkampioenschappen voor de jeugd

Op zondag 24 juli werden op de Leemputbaan de clubkampioenschappen voor de jeugd verreden.

Om 12.30 werd de aftrap gedaan door de trainers. Het programma startte met een behendigheidsparcours, zorgvuldig uitgezet door de trainers. De jongste mochten het spits afbijten. Leuk om te zien hoe ze zich allemaal door het parcours weten te manoeuvreren.
Vervolgens was het de bedoeling om zo dicht mogelijk bij je PR te rijden. Degene die dit het beste wist te doen was Daan Foolen met maar een verschil van 0,07 sec. Echt heel erg knap. Daarnaast wist Andries Knapen het clubrecord, wat al een aantal jaren op naam van Jan Kraus stond, te verbreken. De tijd werd aangescherpt naar 2.18.04, een verbetering van 2 sec ten opzichte van het oude record. Gefeliciteerd Daan en Andries!

Tussendoor werd er ook officieel afscheid genomen van Toontje Broeren en Henk Mutsaars als trainers. Zij gingen nog samen met de gehele groep op de foto

Na een welverdiend ijsje voor iedereen was het tijd voor het laatste onderdeel. De wedstrijd. Hier werd ook flink gestreden om de punten.

De overall uitslagen van de clubkampioenen:
Cat 1: Pleun Bunning
Cat 2: Jurre van den Elsen
Cat 3: Florian de Geus
Cat 4: Mees Bunning
Cat 5: Niek van Gasteren
Cat 6: Filijn Demuyt
Cat 7: Jaap van der Linden

Na de geleverde inspanningen op deze warme dag, was het tijd om de waterglijbaan in gebruik te nemen. Een welkome afkoeling na een warme dag. De dag werd afgesloten met een heerlijk frietje van frietontour, onder het genot van het kijken van de tour.

Bekijk hier de tijden.

De jeugdcommissie.