• Geplaatst op: 19.10.2024
  • Type: Veldrijden
  • Categorie: Senioren (M/V)
  • Fotoalbum:

Bas van Heeswijk & Sara Sonnemans winnen in Helmond en zijn tevens regio-kampioen veldrijden

Op zaterdag 19 oktober werd in Helmond de Helmcross verreden. Deze veldrit fungeerde ook tevens als regio-kampioenschap voor de regio Zuid.

In de gecombineerde wedstrijd voor de junior-, amateur-, sportklasse-, belofte- en elite-vrouwen zegevierde junior-vrouw Sara Sonnemans. Een zeer mooie prestatie met daarbij de regio titel. Ava Alleblas eindigde als 6de.

De wedstrijd voor de junioren werd gewonnen door Bas van Heeswijk. Bas was daarmee uiteraard ook de beste renner van regio Zuid. Jaap van der Linden eindigde als 13de en werd daarmee 7de in de regio. Daan van Rooij eindigde als 20ste en was de 10de renner uit onze regio terwijl Lars Broeren als 32ste eindigde en met een 12de plaats het regio kampioenschap afsloot.

Puck Bunning legde in de wedstrijd voor nieuweling-meisjes beslag op een 5de plaats en behaalde daarmee een 3de plaats met bijbehorende bronzen medaille in het regio kampioenschap.

In de wedstrijd voor amateurs en sportklasse behaalde Max van Heeswijk een 20ste plaats. Met deze klassering was hij nog de 3de renner uit het de regio Zuid wat hem een bronzen medaille opleverde. Jurgen van Oudenhoven werd 21ste en daarmee 4de in de regio terwijl Aron Collard als 27ste eindigde en 6de in de regio.

Pim van der Linden legde in de wedstrijd voor de nieuwelingen, alwaar 60 renners aan het vertrek stonden, een 17de plaats. Julius van den Hoven eindigde als 30ste. In het regio kampioenschap werd Pim 9de en Julius 17de.