Berichtinformatie

  • Geplaatst op: 08.06.2024
  • Type: Weg
  • Categorie: Jeugd
  • Fotoalbum:
  • Video:

NK Jeugdwielrennen

Op zaterdag 8 juni werd in het Zuid-Hollandse Zuidland het NK Jeugdwielrennen 2024 verreden.

In de wedstrijd voor jongens categorie 1 reed Ties de Koning naar een 4e plaats.

In de wedstrijd voor meisjes categorie 2 reed Liv Russens naar een 7e plaats. Pleun Bunning volgde met een 11e plaats.

In de wedstrijd voor jongens categorie 4 kwam Fjord Linden als 31e over de finish. Max Hermans werd hier na 30 minuten koers 50e.

In de wedstrijd voor jongens categorie 5 behaalde Timme van der Pol een 21e plaats. Florian de Geus en Luuk Honderd reden in elkaars wiel naar een 54e en 55e plaats. 

In de wedstrijd voor jongens categorie 6 stonden Mees Bunning, Sam Nissen, Pierre Tobie en Jasper Gruitrooij aan het vertrek. Sam legde beslag op een 17de plaats. Mees werd 31ste, Pierre 32ste terwijl Jasper als 47ste werd geklasseerd.

In de wedstrijd voor meisjes categorie 6 stonden Puck Bunning, Hebe van Eijndhoven en Wieske Knapen aan de start. Hebe legde beslag op een mooie 4de plaats. Puck werd 22ste terwijl Wieske als 31ste werd geklasseerd.

De wedstrijddag werd afgesloten met een wedstrijd voor jongens categorie 7. Hier stonden Niek van Gasteren, Abe Bol, Pim van der Linden en Mats van Poppel aan het vertrek. Pim legde beslag op een 7de plaats terwijl Mats als 23ste eindigde. Niek (57ste) en Abe (61ste) moesten voortijdig de strijd staken.