Berichtinformatie

  • Geplaatst op: 20.11.2023
  • Type: Weg
  • Categorie: Mannen
  • Fotoalbum:
  • Video:

Afsluiting junioren seizoen 2023

Op zaterdag 18 november hebben de junioren samen met hun begeleiders het seizoen 2023 met een bowling- en steengrill avond afgesloten. 

Een seizoen wat ons nog lang zal heugen en waar we met trots op terug kunnen kijken. Zo behaalden we in beide Nederlandse meerdaagse UCI wedstrijden podiumplaatsen in de ritten en einduitslagen, beide tussensprint klassementen gingen mee naar Schijndel alsook de keientruien.
In de Topcompetitie kwamen we tot plaats 3 & 4 in de einduitslag en de ronde van Enter werd daarin winnend afgesloten. Een seizoen waar we als begeleiding zelfs een keer letterlijk van op de kop stonden, gelukkig is ook dat allemaal goed gekomen.

Afsluiten van een seizoen betekent ook afscheid nemen van een lichting renners. Mooi is dan ook te constateren dat uit deze groep 2 renners de overstap hebben kunnen maken naar een Continentale ploeg waar ze hun carrière verder kunnen ontwikkelen. Enkele maken de overstap naar een contiploeg gelieerde club. Ook voor hun liggen er kansen in de club- en belofte competitie.
Anderen kiezen na de junioren bewust voor een maatschappelijke weg in werk of studie en gaan de steeds mooier wordende  groep van “amateurs” versterken zodat ze ook in de toekomst de W.V. Schijndel kleuren verdedigen.

Als aan het eind van de avond mensen van de begeleiding ook nog worden bedankt met een prachtige levensmiddelenmand en bierpakket geeft dat helemaal een fantastische voldoening. Als begeleiding zijn we dan ook trots en dankbaar om met deze fijne groep renners te hebben mogen werken en wensen hun veel succes voor de toekomst met of zonder de fiets!

Verder een speciale dank aan die mensen welke het mede mogelijk hebben gemaakt m.n. Landwinkel de Overscharen, ZZPR.nl en Machinaal Timmerbedrijf van der Linden en natuurlijk alle ouders. 

Begeleiders junioren 2023