Berichtinformatie

  • Geplaatst op: 01.11.2023
  • Type: Algemeen
  • Categorie: Jeugd
  • Fotoalbum:
  • Video:

Luuk Honderd winnaar Kei van Schijndel

Op zaterdag 28 oktober vond de jaarlijkse oudercontactavond plaats in de Zwengel te Schijndel. 

Nadat iedereen binnen was werd vrij snel overgegaan tot de uitreiking van de Kei van Schijndel. De terechte winnaar van 2023 is Luuk Honderd. 

Trainer Andre Rijkers roemde Luuk om zijn trainingsinzet en zijn aanwezigheid bij alle trainingen. Tevens luistert Luuk altijd goed en volgt de aanwijzingen van de trainers goed op. 
Nadat de Kei was uitgereikt nam Roel het woord namens de jeugdcommissie en werden Lieselot van den Hoven ( bijhouden instagram ) en Joyce van Rooij ( EHBO ) bedankt met een kleine attentie. Vervolgens werd ook Nicole Demuyt uitgebreid bedankt voor haar inzet de afgelopen jaren binnen de jeugdcommissie. Aangezien hun kinderen de overstap maken hebben zij plaatsgemaakt voor nieuwe enthousiaste ouders. 

Als afsluiter van het officiële gedeelte hadden de jongens van categorie 7 en de meiden van categorie 6 een mooi filmpje gemaakt om de trainers te bedanken. Daarna hadden zij voor alle trainers nog een mooi cadeau en een mooie foto van de groep voor in het clubgebouw. 

Hierna gingen de kinderen terug naar de speelautomaten en mocht er deze keer zelfs buiten van de speeltuin gebruik worden gemaakt. De ouders genoten binnen van een hapje en een drankje. 

Al met al een mooie avond en een goede afsluiting van het seizoen.