Berichtinformatie

  • Geplaatst op: 15.10.2023
  • Type: Veldrijden
  • Categorie: Jeugd
  • Fotoalbum:
  • Video:

Veldrit Tiel

Op zondag 15 oktober werd WV Schijndel goed vertegenwoordigd tijdens de jaarlijkse veldrit in Tiel voor de jeugd en amateurs.

De eerste overwinning werd direct behaald bij categorie 2, waar Pleun Bunning met een kleine voorsprong wist te winnen.

Elliot Kuiper werd in de wedstrijd voor categorie 3 netjes 4e.

In de wedstrijd voor categorie 6 lieten Mees Bunning, Puck Bunning, Jasper Gruitrooij, Pierre Tobie en Boet de Kleijn de kleuren van WV Schijndel zien. Mees stond daarbij direct op het podium, want hij wist op slechts 13 seconden achterstand als 2e te finishen. Puck, Jasper, Pierre en Boet finishten respectievelijk als 6e, 8e, 15e en 22e.

Het wedstrijdprogramma voor de jeugdcategorieën in Tiel werd afgesloten door categorie 7, waar Pim van der Linden, Niek van Gasteren en Abe Bol aan de start verschenen. Zij finishten direct achter elkaar en behaalden hierbij twee podiumplaatsen. Pim werd namelijk 2e, Niek 3e en Abe 4e.

Na de jeugdcategorieën was het tijd voor de amateurs om het parcours, dat inmiddels volledig los was gereden, te betreden. Max van Heeswijk finishte hierbij als 17e, Niels Verbruggen als 19e, Jurgen van Oudenhoven als 23e, Joris de Mönnink als 26e en Bram Dahler als 30e. Aron Collard reed vandaag zijn eerste wedstrijd voor de amateurs en werd als 28e geklasseerd.