Berichtinformatie

  • Geplaatst op: 02.09.2023
  • Type: Weg
  • Categorie: Jeugd
  • Fotoalbum:
  • Video:

Kermisronde van de Weebosch

Op zaterdag 2 september namen diverse jeugdleden deel aan de 8e Kermisronde van de Weebosch.

In de eerste wedstrijd voor jeugdcategorie 1 wist Pleun Bunning naar een 4e plaats te rijden.

In de wedstrijd voor jeugdcategorie 3, werden Fjord Linden 6e en Max Hermans 10e.

De eerste podiumplaats van de dag werd behaald in de wedstrijd voor jeugdcategorie 4, want hier kwam Timme van der Pol als 3e over de meet. Florian van der Geus werd als 8e geklasseerd.

In de wedstrijd voor jeugdcategorie 5 kleurde het peloton helemaal mooi rood-wit-zwart, want hier reden maar liefst acht jeugdleden van WV Schijndel mee. Jasper Gruitrooij werd hier 4e en werd gevolgd door Puck Bunning, Sam Nissen, Mees Bunning, Hebe van Eijndhoven, Boet de Keijn en Wieske Knapen, die respectievelijk als 6e, 15e, 16e, 17e, 19e en 21e werden geklasseerd.

De eerste overwinning voor WV Schijndel werd behaald door Niek van Gasteren, die in een sprint de snelste was van jeugdcategorie 6. Hij werd snel gevolgd door Abe Bol, die ook op het podium plaats mocht nemen, aangezien hij 3e werd. Janne Scheepers werd hier 16e.

In de laatste wedstrijd voor jeugdcategorie 7, sprintte Andries Knapen naar een 3e plaats. Hij werd snel gevolgd door Cas Metten die 4e, Filijn Demuyt die 6e en Allard de Klerk 9e werden.