Berichtinformatie

  • Geplaatst op: 01.07.2023
  • Type: Weg
  • Categorie: Mannen
  • Fotoalbum:
  • Video:

Bladel

In afwachting van de finish van de 2de etappe van de Acht van Bladel werd er in Bladel een tweetal afwachtingswedstrijden georganiseerd.
Max van Heeswijk behaalde daarbij een mooie 3de plaats in de wedstrijd voor de amateurs. Vijf amateurs van WV Schijndel namen hier aan deel. Er werd onderling goed samengewerkt om het beste uit de wedstrijd te halen. Joris de Mönnink reed in de 4de ronde weg en kreeg twee ronden later gezelschap van een andere renner. Helaas werden zij twee rondes voor het einde teruggepakt door het peloton. Max probeerde in de laatste ronde weg te rijden en kreeg 4 renners mee. In het peloton werd er goed afgestopt door ploeggenoten. Uiteindelijk resulteerde dat op een mooie 3e plek! Joris werd 7de, Bram Dahler 8ste, Stijn Peters 9de en Jurgen van Oudenhoven moest voortijdig de wedstrijd staken.

Bij de nieuwelingen stond er eveneens een renner van WVS op de het erepodium. Ties Verbruggen reed achter twee koplopers naar een 3de plaats. Bas van Heeswijk won de sprint voor plaats 4. Daan van Rooij eindigde als 8ste, Lucas Demuyt als 11de, Luuk van Schipstal als 15de, Jaap van der Linden als 16de en Lars Broeren als 17de.