Berichtinformatie

  • Geplaatst op: 23.08.2020
  • Type: Weg
  • Categorie: Mannen
  • Fotoalbum:
  • Video:

Babette van der Wolf wint in Sittard

Op de tweede dag van de wedstrijden in het Tom Dumoulin Bike Park in Sittard was er weer succes voor Wielervereniging Schijndel. Bij de nieuwelingen-meisjes zegevierde Babette van der Wolf en werd Anna van der Meiden 3de. Samen maakten zij deel uit van een kopgroep van drie rensters. Zij hadden 1.18 min voorsprong op het peloton. In dit peloton legde Jony van den Eijnden beslag op een 5de plaats voor Britt Kerste die 6de werd. Lisa van Heel eindigde als 9de.

In de wedstrijd voor junior-vrouwen legde Willemijn Prins achter Sofie van Rooijen beslag op een 2de plaats. Willemijn was weggereden uit een groep van achtervolgsters van 10 rensters. Sanne van Heel won de sprint van die groep en eindigde als 3de. Mijntje Geurts werd 6de, Laura Molenaar 7de en Yuli van der Molen 8ste. Dapahne Kreulen werd 13de en Fenna Hoegee 14de.

Chris Kisters was de eerste renner van WVS bij de nieuwelingen in de uitslag, hij eindigde als 9de. Jan Kraus werd 16de, Thom van Herwaarden 21ste en Sieb van der Pas 30ste. Laszlo van Melis werd als 58ste geklasseerd, Siem Kanters als 59ste, Daan Bink als 66ste, Björn Vos als 70ste en Max van Heeswijk als 71ste.

Bij de junioren mannen wisten twee renners uit de greep van het sprintende peloton te blijven. Stijn Hanegraaf eindigde als 6de voor Joppe de Heij die 7de werd. Tijn Louwerensen werd 16de en Mika Sardina eindigde op een 22ste plaats. Tom van de Weijdeven werd 33ste. Bailey Groenendaal werd 43ste na correctie door defecte transponder. Tijn van Zandbeek en Max Mosmuller werden als 48ste en 49ste geklasseerd en Jasper Toonen als 54ste.