Berichtinformatie

  • Geplaatst op: 09.10.2018
  • Type: Weg
  • Categorie: Mannen
  • Fotoalbum:
  • Video:

Programma junioren WV Schijndel 2019

Sinds dit jaar is Albert Ketelaars ploegleider van de junioren van Wielervereniging Schijndel. Albert was al ploegleider van de junioren bij WVS in de juniorentijd van o.a. Mike Teunissen. Daarnaast was Albert ploegleider van Cyclingteam Jo Piels.

De junioren van WVS zullen in 2019 een aantrekkelijk programma gaan rijden met nationale en internationale wedstrijden waardoor de vereniging op zoek is naar versterking voor onze junioren categorie.

Het programma voor de junioren bestond dit jaar, naast alle Nederlandse klassiekers, uit UCI koersen zoals Nokere Koerse, GP Bob Jungels, Omloop Drie Provincies, Acht van Bladel, 4-daagse Sint Martinus Prijs Kontich, 3daagse in Frankrijk, GP Dmitri Defrancq, Heide Linter (Beker van België), Ingelmunster en Omloop vd Vlaamse Gewesten. Doelstelling is om de junioren klaar te stomen voor de belofte categorie.

Renners als Koen de Kort, Lars Boom, Mike Teunissen, Thomas Rabou, Richard Groenendaal, Ronald Mutsaars, Ronan van Zandbeek, Tim Kerkhof, Kobus Hereijgers en diversen andere renners hebben hun opleiding bij WV Schijndel gedaan en zijn daarna doorgestroomd naar de profs, conti teams of LSE.

Geïnteresseerde renners kunnen zich melden bij ploegleider Albert Ketelaars, via albertketelaars@ziggo.nl