Trainingen

Wegtrainingen winter 2018 - 2019

Beste leden ,

We starten onder leiding van Jeroen van Dinther op zaterdag 1 december met onze gezamenlijke wegtrainingen voor de senioren op zaterdagochtend. De duur van deze trainingen zullen tussen de 2:00/2:30uur zijn. En worden qua intensiteit weer opgebouwd richting het seizoen. De laatste training is op zaterdag 23 februari.

We vertrekken iedere zaterdag om 10:00 uur vanaf het clubhuis aan de Leemputtenweg 5 in Schijndel.

LET OP in de kerstvakantie is er op zaterdag 22 en 29 december geen training dit i.v.m de kerstvakantie en onze jaarlijkse jeugdveldrit in Boxtel.

Vanaf zondag 20 januari starten ook weer de jaarlijkse trainingsritten in Oss. Komend jaar zullen we dit anders gaan aanpakken. We vertrekken niet meer centraal vanaf het clubhuis naar de wedstrijd in Oss. De renners dienen op eigen gelegenheid naar Oss te gaan. Het is een individuele training.

Meer info:

http://trainingsritten-oss.nl/nieuws

Met sportieve groet ,

De trainers.

Veldrittrainingen 2018-2019

Beste leden,

Op dit moment zijn we als club het wegseizoen bijna aan het afsluiten. Volgende week is de laatste wedstrijd namelijk het NCK. Daarna starten we als club weer met de veldrittraining.

Na een korte rustperiode zullen we op dinsdag 16 oktober om 18:30 uur weer starten met onze bekende veldrittrainingen op “het baantje”. De trainingen worden gehouden tot en met donderdag 24 januari 2019

Voor komend jaar wordt de verdeling iets aangepast ten opzichte van voorgaande jaren namelijk:

Dinsdag trainingen voor alle categorieën jeugdcategorie 1 t/m 7 en de senioren.

Donderdag training voor alleen categorie 4 t/m 7 en de senioren.

Bij slecht weer is het mogelijk dat de training wordt afgelast dit i.v.m. de conditie van het parcours.           

Bij afgelasting wordt dit bekend gemaakt via de app en/of website.

In overleg met de STDC-trainer is het ook mogelijk om vanaf categorie 6 tot en met de junioren de regionale trainingen te volgen op woensdagmiddag in Moergestel. Hier wordt door de KNWU een regionale training gegeven. Meer info vindt u op de KNWU-site of via Angelo van Melis.

 

Met sportieve groet,

Angelo van Melis