Steun WV Schijndel door middel van het spelen van het WVS Tourspel

Wilt u op een originele manier Wielervereniging Schijndel steunen, dan is dat mogelijk. Maak via ons online betalingssysteem (via Ideal) € 10,- over waarna u kan gaan deelnemen aan het Tourspel. Er zijn 25 prijzen te winnen waaronder:

  1. Trek racefiets
  2. Bergkristal weekverblijf in Pitztal Oostenrijk
  3. Invicta horloge
  4. Rogelli kleding bon t.w.v. € 250,-
  5. Invicta horloge

en kaarten (3-dagen) voor Paaspop 2020!

Elke dag (uitgezonderd de ploegentijdrit) is er een heerlijke fles Kwaremont 75ml voor de dagwinnaar.

Daarnaast wordt onder alle deelnemers twee mooie prijzen verloot:

  • Een door Steven Kruijswijk gesigneerd wielershirt van Jumbo-Visma
  • Een door Mike Teunissen gesigneerd wielershirt van Jumbo-Visma.

 

 

Om deel te nemen aan het Tourspel dient u eerst online het deelname bedrag à € 10,- te betalen. De inschrijving is inmiddels gesloten.

Let op: U dient het deelnamebedrag in te vullen zonder € teken! Vul uw email-adres in en vermeld bij bericht "Tourspel 2019". Laat dit veld niet leeg anders wordt u niet naar de Omnikassa geleid!

Na het invullen van de gegevens wordt u naar het Rabo Omnikassa systeem geleid zodat u veilig via Ideal kan betalen.

Indien u na het klikken op de knop betalen desondanks niet wordt verder geleid naar het Rabo Omnikassa systeem, stuur dan even een email naar info@wvschijndel.nl en dan nemen wij contact met u op.

Na betaling volgen binnen uiterlijk een uur verdere instructies hoe deel te nemen aan het WVS Tourspel. Indien u geen mail ontvangen hebt dan raden wij u aan om ook u Spam folder te bekijken. Tot op heden is het bij sommige deelnemers gebeurd dat daar de mail terechtkomt.

Deelnemen kan tot zaterdag 6 juli 11.30 uur, renners wijzigen kan tot 12.00 uur.

Let op: je kan per email-adres maar 1x maal deelnemen. Wilt u meerdere keren deelnemen zorg dan voor meer email-adressen waar op u kan spelen.

Indien betalen via de Rabo Omnikassa link niet lukt is er de mogelijkheid om het deelname bedrag over te maken naar rekeningnummer NL90 RABO 0147 1196 93 ten name van Wielervereniging Schijndel o.v.v. Tourspel 2019 en het email-adres waarmee u mee wilt spelen. Let op! Op deze wijze betalen kan tot vrijdagmiddag 17.00 uur, niet later

De prijsuitreiking is in augustus in het clubgebouw van Wielervereniging Schijndel te Schijndel, de exacte datum wordt nog bekend gemaakt.

Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. De winnaars worden bekend gemaakt via de website van Wielervereniging Schijndel