Steun WV Schijndel door middel van het spelen van het WVS Tourspel 2022

Wilt u op een originele manier Wielervereniging Schijndel steunen, dan is dat mogelijk. Maak via ons online betalingssysteem (via Ideal) € 10,- over waarna u kan gaan deelnemen aan het Tourspel. Er zijn diverse prijzen te winnen waaronder:

1. Sensa Racefiets aangeboden door Mutsaars Bikes

2. Twee weekend kaarten Paaspop t.w.v. € 300,00

3. Vision wielset aangeboden door Codagex

4. Waardebon € 100,00 aangeboden door Mutsaars Bikes

5. Orgineel wielertenue Ineos Grenadiers aangeboden door Bio Racer

En nog diverse andere prijzen waaronder elke etappe een mooie dagprijs in de vorm van een fles à 75 cl Kwaremont.

Lees onderstaande instructies eerst voordat u verder gaat.

Om deel te nemen aan het Tourspel dient u eerst online het deelname bedrag à € 10,- te betalen.

Let op: U dient het deelnamebedrag in te vullen zonder € teken! Vul uw email-adres in en vermeld bij bericht "Tourspel 2022". Laat dit veld niet leeg anders wordt u niet naar de Omnikassa geleid!

Na het invullen van de gegevens wordt u naar het Rabo Omnikassa systeem geleid zodat u veilig via Ideal kan betalen.

Extra loterij:

Onder zowel de deelnemende jeugdleden als onder deelnemende senioren (vanaf nieuwelingen (m/v) en ouder) wordt een racebroek en een raceshirt van het seizoen 2023 tenue verloot.

Indien u bij het invulformulier na het klikken op de knop "Betalen" niet wordt verder geleid naar het Rabo Omnikassa systeem voor betaling per Ideal, controleer dan eerst of u de omschrijving "Tourspel 2022" heeft ingevuld. Indien u dat gedaan heeft en de betaling lukt dan nog niet, stuur dan even een email naar tourspel@wvschijndel.nl en dan nemen wij contact met u op. Onderaan de pagina staat ook de mogelijkheid om het geld over te maken.

Na betaling volgen binnen uiterlijk een uur verdere instructies hoe deel te nemen aan het WVS Tourspel. Indien u geen mail ontvangen hebt dan raden wij u aan om ook u Spam folder te bekijken. Tot op heden is het bij sommige deelnemers gebeurd dat daar de mail terechtkomt.

Deelnemen kan tot vrijdag 1 juli 11.30 uur, renners wijzigen kan tot 12.00 uur.

Let op: je kan per email-adres maar 1x maal deelnemen. Wilt u meerdere keren deelnemen zorg dan voor meer email-adressen waar op u kan spelen.

Klik hier om deel te nemen. 

Indien betalen via de Rabo Omnikassa link niet lukt is er de mogelijkheid om het deelname bedrag over te maken naar rekeningnummer NL90 RABO 0147 1196 93 ten name van Wielervereniging Schijndel o.v.v. Tourspel 2022 en het email-adres waarmee u mee wilt spelen. Let op! Op deze wijze betalen kan tot donderdagmiddag 17.00 uur, niet later

Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. De winnaars worden bekend gemaakt via de website van Wielervereniging Schijndel