Steun WV Schijndel door middel van het spelen van het WVS Tourspel

Wilt u op een originele manier Wielervereniging Schijndel steunen, dan is dat mogelijk. Maak via ons online betalingssysteem (via Ideal) € 7,50 over waarna u kan gaan deelnemen aan het Tourspel. Er zijn 40 prijzen te winnen waaronder:

1. Trek racefiets Domane AI3 t.w.v. € 849,-
2. Invicta heren horloge
3. Bergkristal weekverblijf in Pitztal Oostenrijk
4. Invicta dames horloge
5. Stofzuiger

Daarnaast is er elke dag een dagprijs: Kwaremont cadeauverpakking (bij gelijke stand in dagwinnaars wordt er geloot). Op de dag van de ploegentijdrit is er geen dagprijs te winnen.

De link om deel te nemen aan het Tourspel is niet meer actief, de inschrijving is gesloten. Na het invullen van enkele gegevens wordt u naar het Rabo Omnikassa systeem geleid zodat u veilig via Ideal kan betalen. Vergeet vooral niet uw email-adres in te vullen en vermeldt bij bericht "Tourspel 2018".

Indien u na het klikken op de knop betalen niet wordt verder geleid naar het Rabo Omnikassa systeem, stuur dan even een email naar info@wvschijndel.nl en dan nemen wij contact met u op.

Na betaling volgen binnen uiterlijk een uur verdere instructies hoe deel te nemen aan het WVS Tourspel. Indien u geen mail ontvangen hebt dan raden wij u aan om ook u Spam folder te bekijken. Tot op heden is het bij sommige deelnemers gebeurd dat daar de mail terechtkomt.

Deelnemen kan tot zaterdag 7 juli 11.30 uur, renners wijzigen kan tot 12.00 uur. Let op: je kan per email-adres maar 1x maal deelnemen. Wilt u meerdere keren deelnemen zorg dan voor meer email-adressen waar op u kan spelen.

De prijsuitreiking is op donderdagavond 23 augustus in het clubgebouw van Wielervereniging Schijndel te Schijndel

Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. De winnaars worden bekend gemaakt via de website van Wielervereniging Schijndel