• Type: Weg
  • Categorie: Mannen
  • Fotoalbum:

Twan van den Brand 2e in Slag om Norg

Op zondag 14 augustus werd de inmiddels beruchte Slag om Norg verreden. De wedstrijd in en rondom Norg op deels onverharde wegen is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klassieker over 184 kilometer. In het verleden wist 3 leden van WV Schijndel deze zware wedstrijd op hun naam te schrijven en daar had op 14 augustus 2016 bijna een vierde aan toegevoegd kunnen worden ware het niet dat Twan van den Brand net naast de overwinning greep. De Cyclingteam Jo Piels renner moest het in een sprint van klein groepje afleggen tegen Fabio Jakobsen van SEG Racing Academy. Na een spannende finale waarin diverse demarrages plaatsvonden gingen 3 renners de ereplaatsen verdelen. Peter Schulting van Parkhotel Valkenburg CT werd 3e. Kobus Hereijgers was de laatste renner die geklasseerd werd, hij eindigde als 50e.