Berichtinformatie

  • Geplaatst op: 05.12.2015
  • Type:
  • Categorie: Clubnieuws
  • Fotoalbum:
  • Video:

Technische leiding WVS in handen van Angelo van Melis

Beste leden,

De Technische Commissie heeft naar aanleiding van de laatste begeleidersvergadering een gesprek gevoerd met een delegatie van het bestuur. Daaruit heeft de Technische Commissie de conclusie getrokken dat hun ideeën op dit moment niet aansluiten met het huidige beleid van WVS. Zij leggen daarom hun taak als TC per direct neer. Dat is natuurlijk jammer en het bestuur dankt hen voor het vele werk dat zij verzet hebben.

Maurice de Bekker zal de Elite/Belofte categorie blijven ondersteunen, Mark Spierings zal beschikbaar blijven voor het NK veldrijden en eventuele andere zaken, Martin Smits is per onmiddellijke ingang gestopt als trainer en Tiny Huijberts gaat zich bezig houden met de Elite/Belofte begeleiding.

Gelukkig heeft het bestuur voor de ontstane situatie een oplossing gevonden. Angelo van Melis zal per direct de technische leiding op zich nemen. Hij krijgt hiervoor de volle medewerking van het bestuur. Hij zal zich bezig houden met de budgetten, de bestellingen, het programma en de trainingen. Daarvoor zal hij alle trainingen één of meerdere malen bezoeken en zal ook af en toe meegaan naar een wedstrijd. Hij gaat ook de begeleiders bijeenkomsten verzorgen. Het kader is op donderdagavond op de hoogte gesteld van dit besluit. Angelo heeft er veel zin in en zal vol ambitie aan de slag gaan.

Het bestuur wenst hem veel succes.
 
Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van Wielervereniging Schijndel,

Ine de Kort

Voorzitter