Berichtinformatie

  • Geplaatst op: 26.10.2024
  • Type: Algemeen
  • Categorie: Jeugd
  • Fotoalbum:
  • Video:

Jeugd contactavond: Wieske Knapen wint Kei van Schijndel

In de avond van zaterdag 26 oktober werd de jaarlijkse jeugd contactavond georganiseerd. Deze avond vond wederom plaats in De Zwengel in Schijndel, waarbij jeugdrenners, ouders en trainers/begeleiders samenkwamen.

Om elkaar beter te leren kennen, werd de avond gestart met het spelen diverse spellen in gemengde groepen. Hierna was het tijd om de renners van jeugdcategorie 7 en rensters van jeugdcategorie 6 aan het woord te laten, zodat zij de trainers persoonlijk konden bedanken voor alles wat zij afgelopen jaren geleerd hebben. Komend seizoen verlaat deze groep renners en rensters namelijk de jeugdcategorie en worden zij nieuweling.

De "Kei van WV Schijndel" werd dit jaar, na deskundig overleg, uitgereikt aan Wieske Knapen. De "Kei van WV Schijndel" staat bekend als de aanmoedigingsprijs voor de renner of renster die de trainers zien als het meest fanatieke jeugdlid, zowel op de training als tijdens de activiteiten daarnaast. Natuurlijk geldt voor de andere jeugdleden dat zij ook erg goed deelnemen, maar slechts één jeugdlid kan deze prijs winnen.

Na het uitreiken van de prijs heeft iedereen de rest van de avond genoten van het spelen van spellen en het gezellig samenzijn.