Berichtinformatie

  • Geplaatst op: 06.05.2024
  • Type: Algemeen
  • Categorie: Clubnieuws
  • Fotoalbum:
  • Video:

Vier nieuwe bestuursleden voor WV Schijndel

Nadat twee bestuursleden eind vorig jaar / begin dit jaar waren afgetreden zijn de overgebleven vier bestuursleden op zoek gegaan naar nieuwe leden. In de afgelopen vijf maanden hebben in totaal vier personen zich bereid gevonden om het bestuur van WV Schijndel te komen versterken. Vier mensen met verschillende achtergronden maar wel allemaal zeer enthousiast.

De vier nieuwe bestuursleden zijn Roy van Rijsingen, Joris de Mönnink, Gerard Spierings en Renske Russens. Roy is geen onbekende in onze vereniging hij is al jarenlang betrokken bij onze vereniging, met name met evenementen, en op dit vlak zal hij het stokje gaan overnemen van Henk Mutsaars. Maar dat gaat hij niet alleen doen, ook Renske Russens zal zich gaan inzetten voor de evenementen. Maar Renske zal zich ook gaan bezighouden met de jeugdzaken. Diverse evenementen zijn ook voor onze jeugdafdeling. Renske heeft vanwege haar zakelijke achtergrond ook de nodige ervaring met evenementen. Wie ook ervaring heeft op dit vlak is Joris de Mönnink. Joris, die ook actief als amateur bij onze vereniging, is in zijn vrije tijd ook te boeken als DJ. Maar jullie kennen hem misschien al als de man achter onze eerste Pub Quiz. Daarnaast is Joris al een tijdje actief achter de schermen want hij verzorgt ook mede website en is actief bij de begeleiding van de amateurs. Gerard Spierings is bij de meesten ook wel bekend, niet alleen omdat hij officieel al bij de algemene ledenvergadering gepresenteerd is als bestuurslid, maar ook gezien zijn staat van dienst bij onze vereniging. Gerard zal de bestuursfunctie over gaan nemen van Angelo van Melis als Technisch Coördinator. Gerard is al jaren in de wielrennerij actief als o.a. soigneur en op dit moment in dienst van Visma - Lease a Bike.

De huidige bestuursleden zullen de nieuwe leden de komende tijd gaan begeleiden zodat zij hun draai kunnen vinden binnen het bestuur maar vooral ook binnen de vereniging. WV Schijndel heeft een rijke traditie en een breed kader met vele facetten. Een goede introductie is daarbij van belang.

Met betrekking tot de huidige bestuursleden zal Henk Mutsaars vanaf volgend seizoen niet meer verantwoordelijk zijn voor de evenementen en zich alleen maar nog concentreren op het penningmeesterschap. Angelo van Melis zal nog bestuurslid blijven maar door zijn nieuwe functie bij VolkerWessels en de komst van Gerard krijgt hij nu de rol als adviseur. Chris Arts blijft fungeren als secretaris en Antoine van Heertum blijft de voorzittershamer hanteren.

Het bestuur denkt door deze invulling een basis te hebben gelegd voor de komende jaren waarbij het jubileumjaar 2025 in aantocht is met o.a. het NK jeugd op de weg.