Berichtinformatie

  • Geplaatst op: 17.03.2024
  • Type: Weg
  • Categorie: Senioren (M/V)
  • Fotoalbum:
  • Video:

KNWU Toekomstcup - Tijdrit Biddinghuizen: 2de plaats Noï Moes

Als onderdeel van de KNWU Toekomstcup, werd op zondag 17 maart de individuele tijdrit in Biddinghuizen verreden. Namens WV Schijndel zijn er een in totaal vier ploegen opgesteld, bestaande uit nieuwelingen meisjes, junioren dames, nieuwelingen jongens en junioren heren.

In de individuele tijdrit voor nieuwelingen meisjes, die over een afstand van 14,8 kilometer ging, stonden Sigrid van der Wal, Riva Hanegraaf, Lynn van Leeuwen en Froukje van Wijgerden aan het vertrek. Riva werd hier 15e, Sigrid 29e, Froukje 36e en Lynn 40e.

De individuele tijdrit voor junioren dames werd verreden door Michelle Maas, Ava Alleblas en Noï Moes. Noï stond op het podium met een nette 2e plaats. Michelle en Ava werden 7e en 12e.

Na afloop van de tijdritten voor de dames, was het de beurt aan de nieuwelingen jongens, die in totaal 20,4 kilometer af te leggen hadden. Jaap van der Linden reed hier in 29:46 naar een 19e plaats. Andries Knapen werd 49e, Bart Bijnen 55e, Jason van de Beeten 65e en Allard de Klerk 95e.

De wedstrijddag werd afgesloten met de tijdritten verreden door de junioren heren, die ook 20,4 kilometer aflegden. Bas van Heeswijk behaalde hier een 20ste plaats. Bram Vugts eindigde als 34ste, Job Stam als 39ste, Sven van Wijgerden als 49ste, Lucas Demuyt als 52ste en Mendo van Leeuwen werd 76ste.