Berichtinformatie

  • Geplaatst op: 02.03.2024
  • Type: Weg
  • Categorie: Clubnieuws
  • Fotoalbum:
  • Video:

Voorbeschouwing Omloop van Schijndel

Zondag 10 maart staat de Omloop van Schijndel weer op het programma. In deze wedstrijd wordt dit jaar startgelegenheid geboden aan nieuwelingen jongens, junioren heren en beloften/amateurs heren. WV Schijndel is hierin volop vertegenwoordigd!

De wedstrijd wordt dit jaar weer verreden op hetzelfde parcours als vorig jaar, welke 3,3 kilometer lang is. De start/finish kan wederom gevonden worden nabij het pand van één van onze sponsoren en de naamgever van deze wedstrijd, JOZON, leverancier van whirlpools en sauna's.

De wedstrijddag wordt afgetrapt door de nieuwelingen jongens, welke om 10:45 uur vertrekken voor 49,5 kilometer wedstrijd. In deze wedstrijd staan Filijn Demuyt, Jason van de Beeten, Julius van den Hoven, Andries Knapen, Cas Metten, Allard de Klerk, Jaap van der Linden, Bart van Bijnen, Lars Broeren en Just van Rooij, samen met 60 andere coureurs aan de start.

Het startschot voor de wedstrijd voor junioren heren zal om 12:30 uur klinken. Zij zullen in totaal 21 rondes afleggen, goed voor 69,3 kilometer in totaal. WV Schijndel wordt in deze wedstrijd vertegenwoordigd door Daan van Rooij, Lucas Demuyt, Mendo van Leeuwen, Cas Krebbers, Bram Vugts, Bas van Heeswijk, Luuk van Schipstal, Ties Verbruggen, Luc Tobie, Thijs Dahler, Niels Hanegraaf, Stijn Hermans, Job Stam, Sven van Wijgerden, Devi Tick en Jip Franken.

De wedstrijddag wordt afgesloten met de wedstrijd voor beloften/amateurs heren. Deze wedstrijd gaat over 79,2 kilometer en start om 14:30 uur. In deze wedstrijd zijn namens WV Schijndel Luke Leus, Jurre van de Haterd, Lars van de Haterd, Jos van der Heijden, Luuk Sillekens, Stijn Peters, Nick Riddy, Max van Heeswijk, Robin Pricken, Bram Dahler, Jurgen van Oudenhoven, Teun Teulings en Joris de Mönnink te bewonderen. In totaal staan hier ruim 100 renners aan het vertrek

We kijken uit naar een prachtige dag vol mooie wedstrijden en hopen jou daar natuurlijk ook te zien.