Berichtinformatie

  • Geplaatst op: 02.11.2023
  • Type: Weg
  • Categorie: Senioren (M/V)
  • Fotoalbum:
  • Video:

Begeleiding 2024 op orde

WV Schijndel kan in 2024 weer met vol vertrouwen de weg op. De begeleiding voor de diverse categorieën is nu bekend. Maar allereerst willen de begeleiders voor 2023 bedanken, zij allen hebben dit jaar prima werk verricht.

Nadat enkele ploegleiders te kennen hadden gegeven om te stoppen bij o.a. de nieuwelingen en het vrouwen U25 team is het bestuur in samenwerking met de begeleiding op zoek gegaan naar mensen die de openstaande vacatures konden vervullen. Angelo van Melis, die in 2024 bij de vrouwenformatie van VolkerWessels aan de slag zal gaan, blijft wel als bestuurslid verbonden aan de vereniging. Dit zal in een adviserende rol zijn. Nathalie van Gogh heeft (voorlopig) de overstap gemaakt naar de junior-vrouwen terwijl Eddy Gevers en Gerard van Alebeek afscheid hebben genomen als begeleiders bij de nieuwelingen. Marco van Esch, die ook afkomstig is van het vrouwenteam zal de nieuwelingen gaan begeleiden.

Nieuw zijn Martin Lukasse en Wilbert van het Loo, zij zullen de begeleiding van de vrouwen op zich nemen. De junior-vrouwen en nieuweling-meisjes zullen worden begeleid door Sissy van Alebeek, Albert Ketelaars, Natalie van Gogh en Monique Laurijssen. Monique is nieuw bij onze vereniging en zij is het aanspreekpunt voor de nieuweling-meisjes. Bij de begeleiding van de junior-mannen zijn er geen wijzigingen. Zij zullen worden begeleid door Rinus Laurijssen en Marcel Kastelijn. Tot slot de nieuwelingen-jongens, hier zal de begeleiding bestaan uit Marco van Esch, John van Rullen, Pete Uptegrove en Koen van Helvoirt.

Daarnaast beschikt WV Schijndel over diverse verzorgers zoals Robert van Heeswijk, Freddie Harinck, Louis van Eeckhout, Maaike de Heij, Dorien Hoog Antink en mecaniciens zoals Milco van Haaften, Twan Bloks en Robin Blummel. T.z.t. wordt het complete overzicht voor 2024 op deze site gepubliceerd.

Wij wensen iedereen een succesvol wielerjaar toe!