Berichtinformatie

  • Geplaatst op: 21.10.2023
  • Type: Veldrijden
  • Categorie: Senioren (M/V)
  • Fotoalbum:
  • Video:

Internationale cyclocross Heerderstrand

Op zaterdag 21 oktober werd de internationale cyclocross op het Heerderstrand verreden.

In de wedstrijd voor junioren wist Cas Krebbers, na bijna 45 minuten wedstrijd, een 18e plaats te behalen. Bas van Heeswijk finishte een kleine minuut achter Cas en werd zo 25e. Daan van Rooij werd 49e.

In de wedstrijd voor dames elite/beloften/amateurs en junioren finishten Anne Knijnenburg, Isa Nomden en Puck Langenbarg achter elkaar op een 6e, 7e en 8e plaats. Loes Nomden werd 40e. Puck was de eerste junior-vrouw in de uitslag.

Bailey Groenendaal, Guus van den Eijnden en Pete Uptegrove verschenen aan de start in de wedstrijd voor heren elite/beloften/profs. Zij werden in het grote startveld van ruim 60 renners respectievelijk 11e, 14e en 19e.

In de wedstrijd voor de amateurs/sportklasse werden Max van Heeswijk en Jurgen van Oudenhoven 28e en 34e.

De laatste wedstrijd van de dag werd verreden door de nieuwelingen jongens, waarbij de nieuwelingen meisjes twee minuten later van start gingen. Lars Broeren, Filijn Demuyt, Julius van den Hoven, Allard de Klerk en Jaap van der Linden vertegenwoordigden WV Schijndel bij de nieuwelingen jongens. Jaap werd 19e, Filijn 34e, Julius 54e en Lars 55e. Allard finishte als 67e.

Riva Hanegraaf ging van start in de wedstrijd voor nieuwelingen meisjes en behaalde hier een 18e plaats.

Foto's vrouwen met dank aan Bjorn van der Schoot