Berichtinformatie

  • Geplaatst op: 29.09.2023
  • Type: Weg
  • Categorie: Senioren (M/V)
  • Fotoalbum:
  • Video:

Zondag 1 oktober a.s. NCK Dronten

Zondag 1 oktober a.s. zal in Dronten het Nationaal Club Kampioenschap worden verreden. Wielervereniging Schijndel zal aan het NCK met vier ploegen deelnemen. In elke categorie zal een team aan de start staan.

De eerste ploeg die aan de start komt zijn de jeugdrenners in categorie D. Om 10:26 zal de ploeg van WV Schijndel bestaande uit Abe Bol, Filijn Demuyt, Niek van Gasteren en Andries Knapen van start gaan. Cas Metten is de reserve. De ploegentijdrit gaat over 19.3 kilometer.

Na de D-categorie is het de beurt aan de B-categorie, de junioren. De ploeg van WV Schijndel, welke bestaat uit Thom van Herwaarden, Chris Kisters, Sjoerd van der Linden, Ed Uptegrove en Bram Vugts, gaat om 12:04 uur van start. Zij zullen 43.1 kilometer gaan afleggen.

De derde ploeg die op het NCK namens WV Schijndel van start zat gaan zijn de vrouwen in de C-categorie. Deze ploeg bestaat uit Lente Boskamp, Eline Jansen, Rose Kloese, Anna van der Meiden en Bodine Vollering. Hun start staat gepland om 13:54 uur. Voor hen staat er ook 43.1 kilometer tegen de klok op het programma.

In het kampioenschap voor de A-categorie, waar de verenigingen met belofte-, elite-mannen en amateurs aan de start mogen komen, hebben de volgende amateurs en één belofte van WV Schijndel de handschoen opgenomen om in de ring te stappen. Om 15:22 uur zullen Lars van de Haterd, Stijn Peters, Bram Wouters, Bram Dahler, Teun Teulings en Joris de Mönnink aan de start komen. Het kampioenschap in de A-categorie gaat over 51.4 kilometer.