Berichtinformatie

  • Geplaatst op: 01.12.2021
  • Type: Algemeen
  • Categorie: Jeugd
  • Fotoalbum:
  • Video:

Worstenbroodactie groot succes!

De jeugd van wielervereniging had in het najaar de worstenbroodactie. De jeugdleden konden zakken met 10 heerlijke worstenbroodjes verkopen voor 10 euro per stuk. Deze lekkere worstenbroodjes kwamen van bezorg- en marktbakker Van Houtum uit Den Dungen (https://www.facebook.com/bakkerijvanhoutum/). Dank daarvoor.

Alle renners en rensters hebben echt allemaal super goed hun best gedaan met deze actie. In totaal zijn er in totaal 367 zakken verkocht. 

Degene die de meeste zakken verkocht heeft is Travis van der Aa, hij heeft maar liefst 81 zakken met worstenbroodjes verkocht! Hij heeft daarmee een nieuwe kleding-set verdiend. We hebben nog 2 leden, Lynn van Leeuwen (31 zakken) en Niek Vos (29 zakken) die boven verwachting veel hebben verkocht. Voor deze twee was er nog een bioscoopbon. Voor alle andere jeugdleden was er natuurlijk ook nog een aardigheidje als blijk van waardering. 

Helaas konden de trainingen niet doorgaan i.v.m. de nieuw afgekondigde corona maatregelen. Maar de worstenbroodjes lieten niet op zich wachten, daarom had de jeugdcommissie een goede oplossing bedacht. Tussen 19.00-19.30 uur was er op de parkeerplaats aan de overkant van de club een drive-thru gemaakt zodat iedereen toch nog de worstenbroodjes kon ophalen en rondbrengen.

Het uitreiken van de kleding-set en de bioscoopbonnen zal op een later moment gaan plaatsvinden. 

Dank ook aan Ketelaars Reclame voor de bestickering van de zakken.

Jeugdcommissie WV Schijndel

Chantal-Mirella-Nicole-Roel