Rosalie van der Wolf naar Parkhotel Valkenburg Cycling Team

Rosalie van der Wolf maakt volgend seizoen deel uit van het Parkhotel Valkenburg Cycling Team. De 20-jarige renster, lid van WV Schijndel, maakt de overstap van het Belgische Multum Accountants Ladies Cycling Team. Rosalie boekte dit seizoen veel progressie en reed mooie uitslagen. Dit was ook ploegleiders Raymond Rol en Bart Faes van Parkhotel Valkenburg CT niet ontgaan.  "Ik heb dit seizoen veel progressie gemaakt en dat hoop ik hier door te gaan zetten. Het kweken van meer inhoud komende winter is iets waar ik echt aan wil werken om volgend seizoen weer een stap te maken.” 

De 20-jarige studente SportMarketing & Management komt uit een echte wielerfamilie. Haar vader is oud-profrenner en momenteel loopt ze stage bij het bedrijf van Bobbie Traksel. “Gelukkig snapt hij heel goed wat ik meemaak en kan ik studie en topsport zo blijven combineren.” Waar ze het meeste naar uitkijkt bij haar nieuwe ploeg is het teamgevoel. “Bij Parkhotel Valkenburg ben je echt onderdeel van een team. Die meiden kunnen elkaar tot de limiet pushen en gaan voor elkaar door het vuur. Dat wil ik ook.”

Rosalie komt bij de Parkhotel Valkenburg diverse clubgenoten van WV Schijndel tegen. Onlangs tekende Marith Vanhove nog een 2-jarig contract bij het continental team dat zich richt op de opleiding van jonge rensters als springplank naar de WorldTour formaties. Daarnaast komen Julia van Bokhoven, Leonie Bos, Femke Gerritse, Pien Limpens, Anne van Rooijen, Sofie van Rooijen in 2022 uit voor deze formatie. Een totaal van 8 rensters van WV Schijndel.

Berichtinformatie

  • Geplaatst op: 12.10.2021
  • Type: Weg
  • Categorie: Senioren
  • Fotoalbum:
  • Video: