Berichtinformatie

  • Geplaatst op: 04.10.2021
  • Type: Algemeen
  • Categorie: Clubnieuws
  • Fotoalbum:
  • Video:

Rabo clubsupport

Beste leden, familie, vrijwilligers en vrienden van Wielervereniging Schijndel

Ieder jaar dus ook in 2021 stelt Rabobank Meierij met de actie clubsupport € 200.000, = beschikbaar voor clubs, sportverenigingen goede doelen en of stichtingen ter ondersteuning van hun betrokkenheid en inzet voor het algemeen belang van de samenleving.

Ook dit jaar doet onze vereniging weer mee net zoals zoveel andere goede doelen clubs en verenigingen.

Wat kunt u doen?

Iedereen die een rekening bij de Rabobank heeft kan lid worden d.w.z. als je een rekening bij de Rabobank hebt ben je niet automatisch lid.

Dat lidmaatschap kun je aanvragen wat overigens heel simpel is door even in te loggen op je rekening en naar het knopje zelf regelen te gaan. Hier kun je dan het lidmaatschap aanvragen er zijn verder geen kosten en of voorwaarden aan verbonden iedereen kan zo lid worden.

Als je dan lid bent mag je 3 stemmen uitbrengen op jouw favoriete club, vereniging en of goed doel. Dat betekent ook dat nog veel vrienden, familie en of kennissen stemmen over hebben.

Vraag hun ook of dat ze een stem willen uitbrengen op onze vereniging. U kunt alles nog eens nalezen op de site ‘’Rabobank Hart van de Meierij’’

Stemmen kan vanaf maandag 4 t/m zondag 24 oktober 2021

Dus ben je lid van de Rabobank dan mag je weer je stem uitbrengen.

*        Stemmen gaat via telebankieren op de computer, laptop of de telebankieren-app
*        Degenen die niet telebankieren met computer of app maar wel lid zijn en vorig jaar ook hebben gestemd krijgen een stembiljet thuis.

Hoe werkt het met de computer, laptop of app?

Klik in het telebankieren programma op het kopje service en dan zelf regelen daarna op lidmaatschap en vervolgens op clubsupport.

Scrol dan naar beneden en vindt het woordje stemmen op punt 3 van de tijdslijn.

Stemmen kan dus pas vanaf a.s. maandag 4 oktober t/m zondag 24 oktober.

Bedankt namens het bestuur van Wielervereniging Schijndel