Omloop van de Braakman - Nieuwelingen

Eindelijk, een ‘klassieker’ voor de nieuwelingen van WV Schijndel. Het was weliswaar een gedecimeerde uitvoering, maar toch. Er zijn geen uitslagen gereden en toch zijn de jongens ‘wijzer’ geworden.

Chris Kisters weet nu als je achteraan start en dan ook nog eens achter valpartijen terecht komt, dat hij achter de feiten aan fietst en het uiteindelijk niet redde om fris in te peloton terecht te komen; DNF.

Thom van Herwaarden koerste goed voorin maar kreeg telkens te maken met fietsmateriaal wat niet goed functioneerde. Coureur en fiets moeten goed in orde zijn, anders is er geen eenheid dus terug naar de fietsenmaker; DNF.

Sjoerd van der Linden die zich ook sterk manifesteerde had domme pech; lekke band en dat met een disc-wiel die de neutrale materiaalwagens niet bij hadden, althans … allen reden hem voorbij. Pech=pech maar neutraal is niet altijd neutraal; DNF.

De meeste pech had de eerstejaars Bram Vugts; hij was achter Thom en Sjoerd, ook een man voorin de koers tot dat ie een slok uit zijn bidon nam terwijl het peloton heftig remde; resultaat gevallen met vele wonden; DNF.

Toen was dus de man of the match; Niels Hanegraaf; nog net voor de groene vlag eindigde hij -ondanks zijn jonge leeftijd en zwarte sokken - zijn wedstrijd als … O, wacht de Jury heeft hem vergeten te klasseren, das ook een vorm van pech, onjuist maar niks tegen te doen; DNF

WV Schijndel heeft met haar nieuwelingen toch haar visitekaartje willen afgeven aan de Zeeuws-Vlaamse Organisatie alleen de pechduivel werkte niet mee.

Op naar de Omloop van NW Overijssel zaterdag a.s.

Eddy Gevers

Berichtinformatie

  • Geplaatst op: 18.09.2021
  • Type: Weg
  • Categorie: Senioren
  • Fotoalbum:
  • Video: