Trainingskamp vrouwen U23, U19 & U17

In het weekend van 25 en 26 juli hadden de nieuweling-meisjes, junior-vrouwen en vrouwen U23 een trainingsweekend in Sittard op het Watersley topsport park. Nagenoeg het gehele team nwl / jun / u23 waren er. Enkele rensters waren helaas met vakantie.

De eerste dag is men gezamenlijk vertrokken en na 60 km splitsten de U23 rensters zich af voor een extra lus door de Belgische Voerstreek. De junior-vrouwen / nieuweling-meisjes reden daarna door waarna 90 km de nieuweling-meisjes ook iets eerder terug gingen omdat een dag later nog een zware dag zou volgen. Uiteindelijk hadden de nieuweling-meisjes 105 km, de junior-vrouwen 125 km en vrouwen U23 150 km op de teller.

De tweede dag begon de training met eerst de verkenning van de etappe uit Boels Ladies Tour / Nation Cup Watersley Ladies Challenge waar na een ronde met
vele beklimmingen volgde uit de Amstel Gold Race waar op 6 hellingen echt voluit werd gereden. Iedereen was op het einde blij dat het erop zat. Voor de junior-vrouwen en vrouwen U23 eindigde de training met een kleine finale op een verkeersvrije ronde.

Dit weekend zorgde Martine en Dalica voor de catering, dank hiervoor. Verder dank aan familie van Houtum voor het sponsoring van het brood.

Berichtinformatie

  • Geplaatst op: 26.07.2020
  • Type: Weg
  • Categorie: Senioren
  • Fotoalbum:
  • Video:

Bekijk de video