Berichtinformatie

  • Geplaatst op: 18.04.2020
  • Type: Algemeen
  • Categorie: Clubnieuws
  • Fotoalbum:
  • Video:

Ride & Shine is LIVE!

Yeah, (a)live and shining!

Soms valt alles op z’n plek. Begin dit jaar was dat voor mij het geval. Ik had het licht gezien. Het zonlicht welteverstaan. Op mijn oude vertrouwde racefiets sloeg de vonk weer over. Oude liefde roest niet zeggen ze wel eens en dat was bij mij echt zo. Ik besefte weer hoe heerlijk het is om met je snufferd in de wind te fietsen. Het onthaastende karakter van fietsen is eigenlijk pure mindfulness. Kijk, daar moest ik iets mee. En zo is het idee geboren.
Mutsaars Bikes
Iedereen moet vandaag de dag van alles. We willen alles uit het leven persen en liefst nog iets meer. Vaak vergeten we daarbij onszelf, onze gezondheid, onze ontwikkeling en worden de écht belangrijke dingen verdrukt in de waan van de dag. Kijk, en daar gaan we iets aan doen. Samen! Ladies, let’s ‘Ride & Shine'.
 
Ja hoor, we zijn LIVE met de nieuwe website. Ride & Shine is dé nieuwe ‘cycle club’ – zonder verplichtingen – voor dames. Waar het eens alleen gaat over jóu. Jóuw ambities. Jóuw gezondheid. Jóuw privé en werkbalans. Jóuw uiterlijk én innerlijk. Met diverse clinics en 5-wekenlijkse cursussen (helaas zijn de data i.v.m. Corona nog even uitgesteld) gaan we aan de slag met onze mentale en fysieke gezondheid.
 
Gezellig én goed voor je body en brein. Tenslotte moet de energie blijven stromen. Want, wie wil er nu niet alles uit het leven halen? Shinen op je werk, in je liefdesleven én andere passies…
 
Of je nu al jaren ervaring hebt op een racefiets of MTB of nog nooit op de trappers hebt gestaan, Ride & Shine neemt je graag mee in het wiel. Op weg naar een happy & healthy lifestyle.
Meer weten? Ik nodig je graag uit om een kijkje te nemen op mijn nieuwe website
https://www.rideandshine.cc/
 
Laat je me weten wat je ervan vindt?! (info@rideandshine.cc)
 
Have a nice day and get those happy vibes flowing!
 
Liefs
Sabine Mutsaars