Berichtinformatie

  • Geplaatst op: 18.02.2020
  • Type: Algemeen
  • Categorie: Clubnieuws
  • Fotoalbum:
  • Video:

Medisch Partnership WV Schijndel Wolbert Fysio & Chiropractie Vught

Met ingang van seizoen 2020 is WV Schijndel een officieel medisch partnership aangaan met Wolbert Fysio in Uden en Chiropractie Vught / het Cyclolab Vught - Den Bosch. Doel van deze samenwerking is om sportmedische zorg voor alle leden van WV Schijndel laagdrempelig en direct toegankelijk te maken. Daarnaast is er ook oog voor een goede samenwerking tussen trainer/ploegleiders op medisch gebied, bijvoorbeeld bij blessures of klachten van renners / renster.

Wolbert Fysio - Uden

Wolbert Fysio in Uden is een sportmedische fysiotherapiepraktijk met vestigingen in Uden / Boekel & Nistelrode. Vanuit Wolbert Fysio is Thijs Schamp betrokken als sportfysiotherapeut voor WV Schijndel. Thijs is al jaren in het wielrennen betrokken, is zelf ook wedstrijdrenner en is onder andere ook sportfysiotherapeut voor de World Tour heren & dames ploeg van TEAM Sunweb. Hij richt zich voornamelijk op sportmedisch ketenonderzoek bij klachten, maar ook revalidatie en begeleiding bij of na een (ernstige) blessure.

Chiropractie Vught / Cyclolab Vught - Den Bosch

Chiropractie Vught en het Cyclolab Vught – Den Bosch worden gerund door chiropractor Wim Brussee. Wim Brussee van oudsher wedstrijdrenner, fietst nog steeds bij toerclub GvG. Wim heeft zich gespecialiseerd in wielerblessures en heeft in een later stadium de fietspositiemetingen eraan toegevoegd. Wim is verbonden aan het METEC-continental cycling team / het Sport Medisch Centrum (SMC-JBZ) van het JBZ ziekenhuis in Den Bosch en is chiropractor voor de profrenners van de wielerzesdaagse in AHOY Rotterdam.

Medische Dienstverlening

Door de samenwerking met deze 2 partners is er de mogelijkheid om op een snelle en laagdrempelige wijze medische begeleiding aan te bieden voor de leden van WV Schijndel. Een overzicht van de mogelijkheden:

Wolbert Fysio - Thijs Schamp:
- Gratis Inloopspreekuur op van 17.00-18.00 op locaties: Uden - Maandag, Boekel - Dinsdag, Nistelrode - Woensdag.
- Buiten deze spreekuur een afspraak bij Thijs Schamp binnen 24 uur.
- Direct contact bij vragen via: 0413-264879 of via thijs@wolbert-fysio.nl

Chiropractie Vught - Wim Brussee:
- Gratis 2-nd opinion in dezelfde week na valpartij of vragen bij of over een blessure. Deze service is exclusief voor leden van WV Schijndel
- Directe relatie orthopeed via sportarts SMC-JBZ
- Fietspositiemetingen Cyclolab: planning z.s.m. / korting voor leden WV Schijndel op uitgebreide fietsmetingen. Voor jeugd leden onder de 16: speciale “groei-arrangementen” .
- Direct contact bij vragen via: 06-24530978, praktijk: 073-6840194 of via wim@cvught.nl
Voor beide partners is een verwijzing van de huisarts niet nodig