Berichtinformatie

  • Geplaatst op: 28.11.2019
  • Type: Weg
  • Categorie: Mannen
  • Fotoalbum:
  • Video:

Clubtraining op zaterdag

Beste leden,

We starten onder leiding van Jeroen van Dinther op zaterdag 30 november met onze gezamenlijke wegtrainingen voor de senioren. De duur van deze trainingen zal tussen de 2:00 uur / 2:30 uur zijn. De trainingen worden qua intensiteit weer opgebouwd richting de start van het seizoen. In het begin staan ze met name in teken van het duurvermogen opbouwen. De laatste training is op zaterdag 15 februari.

We vertrekken iedere zaterdag om 10:00 uur vanaf het clubhuis aan de Leemputtenweg in Schijndel. LET OP: in de kerstvakantie is er op zaterdag 21 en 28 december geen training dit i.v.m de kerstvakantie. Wanneer het heel slecht weer is of gladheid dan wordt de training altijd per whats-app afgelast. Dus hou de trainingsapp goed in de gaten!

Trainingsritten te Oss

Vanaf zondag 20 januari starten ook weer de jaarlijkse trainingsritten in Oss. Net zoals afgelopen jaar gaan we dit anders aanpakken. We vertrekken niet meer centraal vanaf het clubhuis naar de wedstrijd in Oss. De renners en rensters dienen op eigen gelegenheid naar Oss te komen en het is een individuele training.

Meer info: http://trainingsritten-oss.nl/nieuws

De kosten voor de trainingsritten zijn vanaf 4 euro

De volgende datums zijn er trainingsritten:
19, 26 januari
2, 9, 16, 23 februari
1, 8, 15 maart

Er wordt met een transponder gereden. Heb je deze niet bij dan kan je er een huren voor € 10,-

Met sportieve groet,

Angelo van Melis