Berichtinformatie

  • Geplaatst op: 31.08.2019
  • Type: Weg
  • Categorie: Mannen
  • Fotoalbum:
  • Video:

Bekijk de video

Ploegentijdrit Clubcompetitie mannen & vrouwen: mooie 3de plaats junior-vrouwen WVS

In het Zeeuwse Melissant werd op zaterdag 31 augustus de ploegentijdrit voor de clubcompetitie van mannen en die van de vrouwen verreden. WV Schijndel nam bij de wedstrijd voor de vrouwen met een ploeg van 6 junior-vrouwen deel. Er deden 14 verenigingen mee. De ploeg van WVS bestaande uit Silke Smulders, Femke Gerritse, Julia van Bokhoven, Pien Limpens, Lieke Nooijen en Dieke Hendriks behaalde een mooie 3de plaats. Zij moesten na 39 kilometer maar 8 seconden toegeven op de vrouwen van WV de Kannibaal. De overwinning was voor Wielervereniging Jan van Arkel die 15 seconden sneller waren dan De Kannibaal.

Bij WV Schijndel heerste er na afloop tevredenheid. Ploegleidster Sissy van Alebeek was trots op haar rensters. "In Roden kwamen we niet in de buurt van het podium, nu staan we erop. Een teken dat de groep weer gegroeid is. Met een derde plek voor ons team met junior-vrouwen mogen we dik tevreden zijn."

De heren van WV Schijndel legde op Goeree-Overflakkee de ploegentijdrit af in 50.11 min. Daarmee behaalden zij een 27ste plaats.