Berichtinformatie

  • Geplaatst op: 19.06.2019
  • Type: Weg
  • Categorie: Mannen
  • Fotoalbum:
  • Video:

Bekijk de video

Elise Uijen Nederlands Kampioene tijdrijden nieuweling-meisjes

Elise Uijen is op woensdagmiddag 19 juni in Emmen Nederlands Kampioene tijdrijden op de weg geworden. Elise legde zette een tijd van 22:34 min. op de klokken en was daarmee maar liefst 25 seconden sneller dan Mirre Knaven uit Strijbeek. Op het eerste tussenpunt bedroeg het verschil nog maar 1 seconde in het voordeel van Elise. Nienke Veenhoven uit Oostzaan eindigde op 29 seconden als 3de. Senne Knaven uit Strijbeek werd op 30 seconden 4de.

Bij de junior-vrouwen greep Femke Gerritse op enkele honderdste van seconden het brons mis. Lieke Nooijen eindigde als 5de en Silke Smulders als 6de. Lisa van Helvoirt werd 16de, Pien Limpens 17de en Julia van Bokhoven 21ste. De titel was hier voor Shirin van Anrooij uit het Zeeuwse Kapelle. 

Tom van de Weijdeven legde bij de nieuwelingen beslag op een 9de plaats. Max Mosmuller werd 22ste en Tijn van Zandbeek 37ste. Bjarne Hemme uit Erica won de nationale titel.

In het kampioenschap bij de junioren legde Joppe de Heij beslag op een 40ste plaats voor Dennis Willems die 41ste werd. Lars Boven uit Reutum won met 48 seconden voorsprong op de nummer 2, Enzo Leijnse uit Amstelveen, de nationale titel.