Berichtinformatie

  • Geplaatst op: 10.08.2015
  • Type: Weg
  • Categorie: Mannen
  • Fotoalbum:
  • Video:

Steensel

Op maandag 10 augustus werd de Ronde van Steensel verreden. Deze wedstrijd was voor de elite en beloften de afsluitende wedstrijd voor het Kempenklassement. In de wedstrijd voor elite en beloften maakten Marco Brus en Thomas Rabou deel uit van een groepje van 4 renners die in achtervolging was op één eenzame leider, Koos Jeroen Kers uit Amstelveen. Kers zegevierde en Brus won de sprint voor plaats twee voor Rabou. Robbie van Bakel legde in een achtervolgende groep beslag op een 7e plaats. Rowan Bergmans werd 19e en Robbie Gevers 21e. Jurjen Varkevisser werd geklasseerd op een 27e plaats.

Lars van de Vall uit Ouderkerk aan de Amstel won door een 5e plaats het Kempenklassement met 1 punt voorsprong op Kers. Vijfvoudig winnaar Marco Brus eindigde als derde. Ronan van Zandbeek eindigde als 7e, Robbie van Bakel werd 
11e en Thomas Rabou 14e.

De vrouwen reden in Steensel de voorlaatste wedstrijd voor het Kempenklassement. Sandra van Veghel behaalde hier een 4e plaats en liep enkele punten in op Evy Kuipers (8e) en Vera Koedooder (9e). De nummers 2 en 1 uit het klassement. Op 5 september volgt er in Weebosch hun laatste wedstrijd voor het Kempenklassement.