Sint Michielsgestel

Op zaterdag 5 januari werd de nationale veldrit van Sint Michielsgestel verreden. In de wedstrijd voor de nieuwelingen behaalde Bailey Groenendaal een mooie 2de plaats. Tom Schellekens eindigde als 7de en Daan van der Eijnde werd 19de. Roel Vrancken eindigde als 36ste.

Bij de junioren reed Noah Vreeswijk de gehele wedstrijd samen met Hugo Kars uit Oosterbeek aan de leiding. Achter hen voerde plaatselijk favoriet Pete Uptegrove de jacht naar de tweede koplopers. Noah werd in de sprint geklopt door Kars en eindigde als 2de. Pete eindigde als 3de. Joppe de Heij legde beslag op een 8ste plaats.

Frank Groenendaal legde bij de masters 40+ beslag op een 6de plaats. Plaatselijk favoriet Michel Groenendaal werd 9de.

In de gecombineerde wedstrijd voor Elite-, Belofte-, Amateur- en Junior-Vrouwen legde Pauliena Rooijakkers beslag op een 5de plaats. Junior-vrouw Femke Gerritse eindigde als 9de. Eveneens junior-vrouw Lisa van Helvoirt eindigde als 14de. Fleur Nagtegaal, ook junior-vrouw, werd 18de.

Bart Artz legde in de wedstrijd voor elite/beloften beslag op een 5de plaats. Niels Verbruggen werd 15de terwijl Marco Ehlert als 17de eindigde.

Foto's: dank aan Jo Nederkoorn

Berichtinformatie

  • Geplaatst op: 05.01.2019
  • Type: Veldrijden
  • Categorie: Senioren
  • Fotoalbum:
  • Video: