Boxtel: Pauliena Rooijakkers zegeviert

Op zondag 23 december werd de tweede dag van het Rabobank veldritweekend in Boxtel verreden. In de wedstrijd voor Elite-Vrouwen/Belofte-Vr./Amateur-Vr./Junior-Vr. maakte Pauliena Rooijakkers haar opwachting. De Woawdeals renster die volgend jaar deel uitmaakt van de CCC formatie kwam dit seizoen nog niet in actie in het veldrijden. Maar dit deerde haar in Boxtel niet. In het zand van de Langspier reed zij naar een mooie zege. Junior-vrouw Femke Gerritse eindigde als 4de. Karlijn Swinkels legde beslag op een 7de plaats gevolgd door eerstejaars junior-vrouw Lisa van Helvoirt op een 8ste plaats. Fem van Empel eindigde als 24ste. Bij de nieuweling-meisjes legde Mijntje Geurts beslag op een 8ste plaats.

Bailey Groenendaal legde in de wedstrijd voor de nieuwelingen beslag op een mooie 3de plaats. Jordi van Heijst eindigde als 8ste terwijl Tom Schellekens 10de werd. Daan van den Eijnde eindigde als 12de. Roel Vrancken legde beslag op een 28ste plaats.

Een 6de plaats was er voor Michel Groenendaal bij de masters 40+ alwaar Frank Groenendaal als 8ste eindigde.

In de wedstrijd voor elite/beloften behaalde Bart Artz een 7de plaats. Paul Gruithuijzen eindigde als 14de. Marco Ehlert werd 17de, Mitchell Vink 20ste en Jarno van Esch 25ste.

Berichtinformatie

  • Geplaatst op: 23.12.2018
  • Type: Veldrijden
  • Categorie: Senioren
  • Fotoalbum:
  • Video: