Berichtinformatie

  • Geplaatst op: 19.12.2018
  • Type:
  • Categorie: Clubnieuws
  • Fotoalbum:
  • Video:

WV Schijndel tot en met 2021 weer verzekerd van prima sponsoren

Wielervereniging Schijndel kan de komende 3 jaar weer rekenen op de steun van diverse sponsoren. Output Professional audio, video & lighting uit Den Bosch is ook de komende 3 jaar de algemeen hoofdsponsor. Naast het feit dat Mutsaars Bikes uit Schijndel ook weer op het shirt verschijnt zijn er diverse nieuwe sponsoren aangetrokken door de vereniging. Zo zal het bekende ZZPR.nl prominent op de shirts en broeken verschijnen. ZZPR.nl was in het verleden al eens co-sponsor van de wielervereniging. WV Schijndel zal een rol spelen in het wegprogramma van de veldrijders van het ZZPR.nl-HanClean-Orange Babies cyclingteam van manager Frank Groenendaal. Ook een andere oud bekende maakt zijn rentree op het shirt van WV Schijndel, Broer Manders, het BP tankstation uit Schijndel. Broer Manders ondersteunt de vereniging al ruim 30 jaar. De derde nieuwe sponsor op het shirt is Van Doorn Infra. Van Doorn Infra uit Schijndel is ook al jaren betrokken bij de vereniging en realiseerde in 2018 het nieuwe clubgebouw en de uitbreiding van de wielerbaan aan de Leemputtenweg. Het door kledingsponsor Rogelli ontworpen tenue herbergt meer nieuwe sponsoren. Zo hebben Bedrijventekoop.nl en Machinaal timmerbedrijf van der Linden BV zich voor drie jaar verbonden aan de snel groeiende wielervereniging uit Schijndel in de gemeente Meierijstad. De vereniging is trots op het feit dat deze sponsoren het mede mogelijk maken dat alle leden volgend seizoen weer hun sport kunnen beoefenen. Op de jaarlijkse contactavond zullen de sponsoren in het zonnetje worden gezet en zullen de sponsoren van het afgelopen seizoen worden bedankt voor hun bijdrage.

Naast deze shirtsponsoren beschikt WV Schijndel de komende tijd ook over grote evenementsponsoren zoals Jozon, Toelen en partners, HIS (Hout Industrie Schijndel) en De Bruyn Metaal. Ondersteuning vindt plaats vanuit Arend Auto, Schadebedrijf Ruud van Boxtel, Vakgarage van der Doelen voor het gehele wagenpark en CreativeCreation voor de website.

Daarnaast zijn er nog diverse bedrijven die de vereniging een warm hart toedragen waarvoor wij zeer erkentelijk zijn. Wij hopen op een mooie en sportieve toekomst voor de vereniging.

Download de nieuwe kledingkit van WV Schijndel hier.