Berichtinformatie

  • Geplaatst op: 17.06.2018
  • Type: Weg
  • Categorie: Mannen
  • Fotoalbum:
  • Video:

“Acht van Noordenveld”

Tijdens het wielerweekend in Roden op zaterdag 16 juni werden er twee klassiekers verreden met de naam “Acht van Noordenveld”. De eerste klassieker betrof een wedstrijd over 67 kilometer voor nieuwelingen. In deze wedstrijd behaalde Max Mosmuller in de massasprint na bijna twee uur wedstrijd een zeer mooie 3de plaats. Tijn Louwerensen eindigde als 25ste. Tijn van Zandbeek, Remco Stam en Stijn Peters moest de wedstrijd voortijdig verlaten.

In de ochtend had WV Schijndel 1, bestaande uit Tijn Louwerensen en Tijn van Zandbeek een 20ste plaats behaald in de ploegentijdrit. WV Schijndel 2, bestaande uit Stijn Peters, Max Mosmuller en Remco Stam waren 30ste.

Voor de junioren ging de “Acht van Noordenveld” over een afstand van 100.5 kilometer. Maikel Stam, die een groep van 7 renners zat in de achtervolging op 5 koplopers, behaalde een nette 7de plaats. Sjors van Zandbeek werd 24ste, Mitchell Vink 45ste, Marco Ehlert werd 66ste, Youri van Esch 83ste en Dennis Willems 84ste.

's-Ochtends had WV Schijndel 1, bestaande uit Maikel Stam, Mitchell Vink en Sjors van Zandbeek een 14de plaats behaald in de ploegentijdrit. WV Schijndel 2, bestaande uit Youri van Esch, Marco Ehlert en Dennis Willems werd 32ste.

In het criterium op zondag 17 juni voor de nieuwelingen behaalde Max Mosmuller een 7de plaats. Tijn Louwerensen werd 19de. Tijn van Zandbeek en Stijn Peters moest de wedstrijd voortijdig staken. Remco Stam kon vanwege een blessure aan zijn pols niet van start gaan.

In het criterium voor de junioren behaalde Mitchell Vink een 23ste plaats. Dennis Willems werd 43ste, Sjors van Zandbeek 45ste, Maikel van Stam 46ste, Marco Ehlert 58ste en Youri van Esch 100ste.