Regiokampioenschappen: Femke Gerritse kampioen

Op tweede Pinksterdag werden de Regiokampioenschappen in Mierlo en in Woensdrecht verreden.

Femke Gerritse werd in Mierlo Regiokampioen. De junior-vrouwen van WV Schijndel gingen diverse malen in de aanval maar diverse pogingen werden te niet gedaan. Uiteindelijk slaagde Femke Gerritse erin om weg te blijven. Zij werd de nieuwe Regiokampioene. Pien Limpens werd 4de, Julia van Bokhoven 5de, Silke Smulders 6de en Dieke Hendriks 8ste.

Bij de nieuweling-meisjes was Nina Spapen Elise Uijen en Lisa van Helvoirt net iets te snel af. Elise en Lisa moesten genoegen nemen met het zilver en brons. Lonneke Prevaes werd 13de en Stien Josemanders 19de.

In het kampioenschap voor de nieuwelingen behaalde Max Mosmuller een 13de plaats. Tijn Louwerensen eindigde als 19de, Tom van de Weijdeven als 28ste, Stijn Hanegraaf als 29ste, Remco Stam als 33ste en Jody Jochems als 38ste. Tijn van Zandbeek werd als 55ste geklasseerd. Tijn Leus als 62ste, Luke Leus als 67ste en Stijn Peters als 72ste.

Een 16de plaats was er voor Dennis Willems in het Regiokampioenschap bij de junioren. Daan van Wieringen werd nog als 44ste geklasseerd.

In Woensdrecht reden de masters op maandagmorgen hun Regiokampioenschap. Titelverdediger John van Rullen eindigde als tweede bij de masters 50+ terwijl Jos van der Wijst als 5de eindigde.

Teun Teuilings legde in het Regiokampioenschap bij de beloften beslag op een 10de plaats.

In het Regiokampioenschap voor de vrouwen behaalde Rosan Baas een 25ste plaats.

 

Berichtinformatie

  • Geplaatst op: 21.05.2018
  • Type: Weg
  • Categorie: Senioren
  • Fotoalbum:
  • Video: