Berichtinformatie

  • Geplaatst op: 18.05.2018
  • Type: Weg
  • Categorie: Mannen
  • Fotoalbum:
  • Video:

37e SPIE Internationale Juniorendriedaagse

Van 18 t/m 20 mei werd er de 37e SPIE Internationale Juniorendriedaagse verreden. Drie renners van WV Schijndel namen hier in een mixed team van 5 renners deel. In de eerste etappe op vrijdag 18 mei over 105.6 kilometer met start en finish in Axel wisten 8 renners uit de greep van het peloton te blijven. In dit peloton behaalde Sjors van Zandbeek een 41ste plaats. Mitchell Vink eindigde als 82ste. Daan van Wieringen kwam achter het peloton op zo'n 9 minuten achterstand als 151ste over de eindstreep. Betreffende de tweede andere renners uit het mixed team kunnen we melden dat Pieter de Groof 53ste werd en Steyn Lamberink 94ste. Zij zaten beide dus ook in het peloton zoals Sjors en Mitchell.

In de tijdrit op zaterdagmorgen behaalde Pieter de Groof een 53ste plaats. Sjors van Zandbeek werd 81ste. Mitchell Vink werd 95ste, Steyn Lamberink 111de en Daan van Wieringen als 152ste.

Een renner wist in de middagetappe het sprintende peloton voor te blijven. Pieter de Groof sprintte naar een 35ste plaats. Steyn Lamberink eindigde als 65ste, Sjors van Zandbeek werd 71ste, Mitchell Vink werd 89ste. Daan van Wieringen kon de etappe niet tot een goed einde brengen.

In de slotetappe op zondag eindigde Pieter de Groof als 63ste. Alle andere renners konden de etappe niet tot een goed einde brengen.