Berichtinformatie

  • Geplaatst op: 02.04.2018
  • Type: Weg
  • Categorie: Mannen
  • Fotoalbum:
  • Video:

Gerwen

Op tweede Paasdag wordt elk jaar de Ronde van Gerwen verreden. Ook dit jaar. In de wedstrijd voor elite en beloften legde Robbie van Bakel beslag op een 3de plaats. Paul Gruithuijzen eindigde als 10de. Van Bakel en Gruithuijzen maakten deel uit van een 15-man sterke kopgroep. Teun Teulings eindigde in een verbrokkeld veld als 24ste. Guus Pril werd als 60ste geklasseerd, Robin Blummel als 64e en Stefan Hubers als 73ste. Zij alleen verlieten voortijdig de wedstrijd.

Aleksandr Maas behaalde bij de junioren een 17de plaats. Dennis Willems werd 23ste, Mitchell Vink 25ste, Sjors van Zandbeek 29ste en Marten Hanegraaf als 42ste. Zij zaten allen in het peloton dat streed voor plaats 8. Sep Schuurman werd als 47ste geklasseerd, Jarno Vorstenbosch als 50ste en Youri van Esch als 55ste.

Bij de nieuwelingen waren er drie koplopers die vooruit bleven. In het peloton daarachter sprintte Max Mosmuller naar een 12de plaats. Jody Jochems werd 25ste. Tijn van Zandbeek reed de wedstrijd uit op een 53ste plaats. Bram Dahler en Stijn Peters werd door de jury als respectievelijk 73ste en 74ste geklasseerd in de uitslag.

In de wedstrijd voor de vrouwen eindigde Sandra van Veghel als 22ste.