Berichtinformatie

  • Geplaatst op: 24.12.2017
  • Type: Veldrijden
  • Categorie: Mannen
  • Fotoalbum:
  • Video:

3 podiumplaatsen in Boxtel

Op zondag 24 december werd de Rabobank veldrit van Boxtel verreden. Drie leden van WV Schijndel wisten op het erepodium te komen. Bij de nieuwelingen behaalde Bailey Groenendaal een mooie 3e plaats. Jordi van Heijst eindigde als 5e. Tijn van Zandbeek werd 48e. In de wedstrijd voor nieuweling-meisjes behaalde Lisa van Helvoirt eveneens een 3e plaats. Fem van Empel eindigde als 7e en Elise Uijen als 8e. Pete Uptegrove eindigde ook op het erepodium, hij behaalde een 3e plaats bij de junioren. Youri van Ballegooij werd 17e en Sjors van Zandbeek werd 18e.

In de gecombineerde wedstrijd voor elite-vrouwen, belofte vrouwen en junior-vrouwen waar de zege ging naar Olympisch kampioene Anna van der Breggen, daar behaalde Femke Gerritse een mooie 4e plaats. Pien Limpens eindigde als 25e.

In de wedstrijd voor elite/beloften behaalde Robbie van Bakel een 8e plaats. Niels Verbruggen werd 15e. Rowan Bergmans werd 22e, Jarno van Esch 24e en Jordi Steenbakkers 26e.

Michel Groenendaal behaalde bij de masters 40+ een 11e plaats. Frank Groenendaal eindigde als 23e. Roland van Erp eindigde als 45e en Edwin van Pinxteren als 51e.