Berichtinformatie

  • Geplaatst op: 10.08.2017
  • Type: Veldrijden
  • Categorie: Clubnieuws
  • Fotoalbum:
  • Video:

Nieuwe opzet veldrittrainingen 2017-2018!

Beste Leden,

Het wegseizoen is nog bezig maar het cross seizoen 2017/2018 staat ook weer voor de deur. De eerste wedstrijden van het seizoen 2017/2018 beginnen al weer in september.

Voor dit jaar zullen we de trainingen voor het veldrijden anders gaan aanpakken. Zoals we weten was de opkomst afgelopen jaar heel goed en was de opkomst ruim 50 renners verdeeld over de senioren en jeugd. Op deze manier was het ook lastig om de wedstrijdcrossers van een goede training te voorzien zo dat er ook meer op techniek kon worden getraind.

Daarom kiezen we voor het seizoen 2017/2018 voor een andere aanpak. Dat wil zeggen dat er een extra training komt op de woensdagavond voor de wedstrijdrenners deze training zal worden verzorgd door Ronald Mutsaars. Deze training zal voor een selecte groep zijn en is helemaal gericht op het veldrijden. De training is uitsluitend bedoeld voor alleen de senioren die serieus crossen. Wil je meetrainen dan moet je hiervoor van tevoren voor opgeven, en aan onderstaande voorwaarden voldoen. Ben je van tevoren niet aangemeld dan kan je niet meetrainen!

De eerste training start op woensdag 30 augustus 2017 en eindigt op 7 februari 2018.

Op 30 augustus om 18:30 uur begint de training in de bossen van Eerde. Wanneer de klok wordt verzet zal de trainingen plaats vinden op de Leemputbaan. Voor de eerste training ontvangen jullie per app de exacte locatie.

Voorwaarden op deel te mogen nemen aan deze specifieke crosstraining:

- Deelname alleen als je van tevoren bent aangemeld bij Angelo van Melis.
- Minimaal deelname van 15 officiële crosswedstrijden in het cross seizoen.
- Mocht je later instappen geen probleem maar wel voor 27 augustus aanmelden.
- Deelname is alleen bestemd voor de senioren.

Meetrainende leden die lid zijn van WV Schijndel en voldoen aan de voorwaarden zijn ook welkom.

Aanmelden kan tot 27 augustus 2017 bij avanmelis1975@gmail.com

Voor de overige leden zoals de jeugd en de senioren die crossen of de basis willen leggen voor het wegseizoen 2018 is er gewoon weer de crosstraining op dinsdag en donderdag op de Leemputbaan aanvang van deze training is 18:30uur tot 20:00uur de start van deze training begint op dinsdag 17 oktober 2017.

Als er vragen zijn kan je altijd contact opnemen met Angelo van Melis of Ronald Mutsaars.

 

Met sportieve groet,

Angelo van Melis