Berichtinformatie

  • Geplaatst op: 25.07.2017
  • Type: Weg
  • Categorie: Jeugd
  • Fotoalbum:
  • Video:

Het is vakantie!

Het is vakantie!

Er word voorlopig even niet getraind bij onze jeugdafdeling. De jeugdtrainers van wv Schijndel zijn even aan vakantie toe, dit doen we van dinsdag 25 juli t/m donderdag 10 augustus.

Het is natuurlijk vakantietijd en vele van onze jeugdrenners/sters zijn of gaan op vakantie. Ook zijn er veel van onze jeugdleden die momenteel deelnemen aan de wielerstimuleringsdagen, hier worden elke dag wedstrijden verreden en elke dag ook nog een erg leuke sport en speldagen. Wil je volgen wat onze renners/sters daar presteren kun je dit volgen op www.wielerstimuleringsdagen.nl .

Als we even terug blikken naar het eerste gedeelte van het wegseizoen en de jeugdafdeling dan kunnen we zeggen dat het erg goed gaat. We doen in alle categorieën goed mee en zien bij bijna al de kinderen dat ze steeds verbeteren. Ook is er dit jaar alweer van alles georganiseerd, jeugdwedstrijd, trainingskamp, dagje Ardennen, clubkampioenschappen en veel heel veel trainingen.

Ook doen we al jaren elke maand een tijdrit voor onze jeugdleden. Dit om eens te kijken voor hen en ons als trainers te kijken of ze verbeteren. En regelmatig worden er jaarlijks de baanrecords verbeterd.

Zo gebeurde dat nog even afgelopen donderdag bij de laatste training voor de vakantie. Bij categorie 7 werd het baanrecord wat vorig jaar werd gevestigd door Stijn Hanegraaf (nu nieuweling) 4 ronden met een tijd van 3.17,64 gereden. Tijn Louwerensen klokte er net iets onder met 3.17,63. Een prachtige prestatie!

Maar even later kwam er nog eentje die het nog scherper zette. Max Mosmuller presteerde het om er nog eens onderdoor te komen met een tijd van 3.14,48 en heeft hiermee de aller snelste tijd gereden tot nu toe. Dit was dus heel mooi maar super was dat bijna alle renners/sters zich verbeterde op deze avond. Al deze tijden zijn binnenkort weer terug te vinden op de site van WV Schijndel.

Allemaal een fijne vakantie en veel plezier.

Namens:

Trainers en begeleiders

Albert Ketelaars