Berichtinformatie

  • Geplaatst op: 28.06.2017
  • Type: Weg
  • Categorie: Clubnieuws
  • Fotoalbum:
  • Video:

Nieuwe ploegleider junioren 2018 - Albert Ketelaars

Vanwege het feit dat Fred v.d. Akker in verband met zijn drukke werkzaamheden heeft aangegeven om na dit seizoen zijn rol als ploegleider van de junioren neer te leggen is Wielervereniging Schijndel op zoek gegaan naar een vervanger. In de persoon van Albert Ketelaars heeft WVS een waardige opvolger gevonden. Albert brengt de nodige ervaring als ploegleider mee als voormalig ploegleider van Cyclingteam Jo Piels en als voormalig ploegleider van de junioren bij WVS in de juniorentijd van o.a. Mike Teunissen en Ike Groen.

De junioren zullen in 2018 een groot en aantrekkelijk programma gaan rijden met nationale en internationale wedstrijden waardoor de vereniging op zoek is naar versterking voor onze junioren categorie.

Het programma voor de junioren bestond dit jaar, naast alle Nederlandse klassiekers, uit de o.a. de volgende UCI koersen Kuurne-Brussel-Kuurne, Nokere Koerse, GP Bob Jungels, Rund um Düren, E3 Prijs Harelbeke, Omloop Drie Provincies, Acht van Bladel, 4-daagse Sint Martinus Prijs Kontich, GP Dmitri Defrancq, Heide Linter (Beker van België), Ingelmunster en Omloop vd Vlaamse Gewesten. Dit programma zal in 2018 nog uitgebreid gaan worden....

Renners als Koen de Kort, Lars Boom, Mike Teunissen, Thomas Rabou, Richard Groenendaal, Ronald Mutsaars, Ronan van Zandbeek, Tim Kerkhof, Kobus Hereijgers en diversen andere renners hebben hun opleiding bij WV Schijndel gedaan en zijn daarna doorgestroomd naar de profs, conti teams of LSE.

Geïnteresseerde renners (maar ook rensters) kunnen zich melden bij technisch coördinator Angelo van Melis, voormalig profwielrenner en ploegleider continental team Van Vliet - EBH advocaten waar Steven Kruijswijk en Sebastian Langeveld voor reden, via avanmelis1975@gmail.com

Angelo zelf zal zich samen met Erik Lathouwers in 2018 richten op de nieuweling-meisjes en junior-vrouwen, ook voor deze categorieën zal WV Schijndel zich in gaan zetten met een mooi programma.