Berichtinformatie

  • Geplaatst op: 19.09.2016
  • Type: Veldrijden
  • Categorie: Clubnieuws
  • Fotoalbum:
  • Video:

Trainingen veldritseizoen 2016/2017

Beste leden ,

Nu het wegseizoen ten einde is het en het veldritseizoen 2016/2017 weer voor de deur staat, starten we met WV Schijndel op 4 oktober weer met de bekende wintertrainingen op de Leemputbaan.

Op dinsdag 4 oktober start de eerste veldrittraining , tijdens deze trainingen wordt er specifiek rekening gehouden met de wedstrijdrenners die actief zijn in de landelijke veldritten. Deze trainingen zullen weer de verschillende trainingsvormen bevatten zoals interval , duur en techniek.

Tijdens deze trainingen wordt er ook weer rekening gehouden met de renners die zich gewoon willen voorbereiden voor  het nieuwe wegseizoen.

Alle categorieën van de jeugd tot en met de senioren zijn welkom op deze trainingen, heb je geen veldritfiets: geen probleem dan kom je gewoon op de MTB.

De trainingen zijn iedere dinsdag en donderdag van 18:30uur tot en met 20:00uur. De laatste veldrittraining zal plaats vinden op donderdag 19 januari 2017.

In principe gaat de trainingen altijd door mocht dit anders zijn ivm het weer dan wordt dit altijd gecommuniceerd op de website van WV Schijndel.

 

Met vriendelijke groet ,

Angelo van Melis

Albert Ketelaars