Berichtinformatie

  • Geplaatst op: 05.02.2016
  • Type:
  • Categorie: Clubnieuws
  • Fotoalbum:
  • Video:

Energy Lab hield presentatie voor leden WV Schijndel

Wielervereniging Schijndel is sinds heden in samenwerking getreden met Energy Lab in Eindhoven. Op alle diensten biedt Energy Lab een mooie korting voor leden van Wielervereniging Schijndel.

Bij Energy Lab kun je terecht voor de meest professionele testen en persoonlijke coaching. In het lab in Eindhoven voorzien de coaches je van het beste advies zodat je optimaal kunt genieten van je sportieve prestaties. De dienstverleningen in het lab zijn erop gericht om jou op een verantwoorde en wetenschappelijk onderbouwde manier te helpen in het realiseren van je sportieve ambities. Dit doen ze via een uitgebreid aanbod aan o.a. conditietesten, fietspositionering en voedingsadvies.

Jaarlijks worden in Energy Lab honderden recreatieve sporters getest en gecoacht om hun persoonlijke sportieve uitdagingen waar te maken. Alle sporters krijgen bij Energy Lab dezelfde zorg en aandacht als de tientallen topsporters die in Energy Lab komen voor testen en advies. Zo begeleidt Energy Lab dagelijks de renners van Lotto Soudal en Topsport Vlaanderen. Ook ondersteunen zij de schaatsploeg Justlease.nl van Ireen Wust en Continental Team Join-S De Rijke.

Energy Lab verzorgde op vrijdagavond 5 februari een presentatie voor leden van WV Schijndel. Klik hier voor de uitnodiging inclusief alle informatie over Energy Lab.